Publicitat
Societat · 7 de Febrer de 2015. 10:41h.

"El poli que va quedar com gerani me la sua"

Diana Junyent, amiga de Patricia Heras: "si em deixessin sola amb un poli desarmat, una jutge, un polític, tractaria d'acabar amb les seves misèries per tots els mitjans possibles"

"El poli que va quedar com gerani me la sua"

Diana Junyent, en un fotograma de 'Ciutat Morta'

Diana Junyent, amiga de Patricia Heras i que apareix al documental Ciutat Morta sobre els fets del 4F, manifesta, en referència a l'agent de la Guàrdia Urbana que va quedar tetraplègic, que "el poli que va quedar com gerani me la sua".

Junyent, en un apunt al seu bloc, assenyala que "per què a mi, bollera, classe obrera, hauria importar gens ni mica la vida d'un policia de l'Opus Dei? Tant de bo cap d'ells existís ni hagués existit mai".

"Sempre he pensat especialment després de la mort de Patri -i crec que ho deixo molt clar en les meves paraules al final de Ciutat Morta- que si em deixessin sola amb un poli desarmat, una jutge, un polític, qualsevol d'aquestes escombraries humanes , en una habitació, tractaria d'acabar amb les seves misèries per tots els mitjans possibles", afegeix.

Sobre el noi que va aparèixer encaputxat a TV3 -imatges inèdites del documental- assegurant que un amic seu li va confessar que va tirar un test; Diana Junyent lamenta que l'advocat, Gonzalo Boyer, digués "a la ràdio que 'la família' està buscant que la persona que va llançar el test s'autoinculpi".

Finalment, diu que "sorprèn perquè això, primer, no passarà, i segon i encara que passés, és l'últim que podria beneficiar-nos. Una altra persona presa? Per tirar-li un test a un poli de merda al cap?".

Publicitat
Publicitat

97 Comentaris

Publicitat
#84 Edavide, lleida, 13/02/2015 - 22:27

Diana!!! Atenent la teva falta de respecte pels demés, et diré, que et valoro tant i tant com a persona, que crec que t'has guanyat el cel, de fet per a mi... Ja hi pots anar tirant cap alla! Ho pilles?

#83 Antiperroflautas, barcelona, 13/02/2015 - 17:44

Yo no hago ya más caso de esta gente. Ellos con sus tonterías y bazofia de documental si que han sembrado dudas sobre... o no, de que son unos antisistema que viven y se aprovechan del sistema. Cuando más se hable de ellos más publicidad se les da. Si quieren arreglar el mundo q empiecen por ellos

#82 Litus, barcelona, 11/02/2015 - 14:10

Tenemos dos versiones, nadie sabe la verdad, ambas partes han hecho cosas mal, la administración no se puede permitir ese lujo.
La administración debe prevenir los sucesos, no permitir hasta que toca entrar. Los agentes deben saber que reducir a alguien , no es agredir entre varios. Deben preparase.

#81 Joel, barcelona, 10/02/2015 - 10:54

pero que bicho más feo de tia..... de donde has salido tu????

#79 petra, bcn, 09/02/2015 - 21:34

Que pena no te dejaran conmigo en uns habitación, te iba a sacar la piel a tiras por liendre y cobarde.
Y A LOS DEMÁS SEGUIR PENSANDO QUE ESTOS POBRECITOS PERROFLAÚTICOS NO HICIERON NADA...........YO OS DEJARÍA EN LA CARCEL DE POR VIDA.........bueno a todos menos a una claro......