Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2018. 10:59h.

El policia acusa Jordi Borràs d'haver començat la baralla

L'agent no ha estat suspès a l'espera de la resolució judicial

El policia acusa Jordi Borràs d'haver començat la baralla

El policia al que Jordi Borràs acusa d'haver-li trencat el nas afirma, al contrari, que va ser el fotògraf del digital El Món el que va començar la baralla. Així consta en la declaració policial que va fer, segons ha sabut e-notícies de fonts de la Delegació del Govern.

Les mateixes fonts han explicat que "ara ha decidit el jutge què va passar" perquè "va ser una baralla". El funcionari policial, adscrit a la Brigada d'Informació de la Prefectura de Barcelona, se li ha obert un expedient informatiu, però no ha estat suspès de feina, segons les mateixes fonts, "a l'espera de la resolució judicial".

Borràs va denunciar que quan caminava pel barri gòtic de Barcelona un home el va reconèixer i el va colpejar a la cara, al crit de "¡Viva Franco!" i "Viva España!". Borràs té diverses contusions i el nas trencat.

El policia va presentar al seu torn una denúncia, segons la qual és el fotoperiodista qui el reconeix, li crida "puta policia!" i "puta Espanya!", i l'ataca, fet que va produir una baralla.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#22 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 03/08/2018 - 11:38

Dadas las amistades, la pinta del personaje, y que según el dicho popular, la cara es el espejo del alma... ¡Yo creo al policía...!

#21 Alwix, Barcelona, 03/08/2018 - 08:19

Li va destrossar els artells amb el nas, pobret polícia.

#20 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , SR POLICIA ¿ PER QUE VAS PICAR A JORDI BORRAS LI BAS TREURA UN CUCHILLO ? I VAS MARXAR , 03/08/2018 - 00:00

LO DEL POLICIA es de Pel-licula , diu va Començar JORDI BORRAS , Posen sigui Veritat ¿PER QUE EL VA PICAR I TREURA UN CUCHILLO ? i lo Pitjor de tot ¿Per que el policia va marxar del lloc con un covard o culpable ? SI JORDI Li falta al respecta era molt mes facil per el Policia agafar-lo i portar-lo a la comiseria sense fer li res

#19 OVNI, ELX, 02/08/2018 - 16:24

Xavier Sala-i-Martin

"Señor Presidente, usted de verdad piensa que los catalanes somos imbéciles???? Cómo puede hablar de "normalidad institucional" cuando el presidente legítimo de la Generalitat está en el exilio, su vicepresidente en la cárcel y varios consellers también exiliados y encarcelados???"

#19.1 Raurell, Barcelona, 02/08/2018 - 18:15

Todos esos se hacian selfies con los avisos del TC burlándose. El 6 y 7 de septiembre aprobaron leyes que vulneraban la Constitución, y el 1 de octubre convocaron a los ciudadanos a un acto ilegal estando avisados de lo que pasaria. Tu presidente va fugir 2 cops, uno sota un pont y otro a Bélgica con la toba en els pantalons.

#18 OVNI, ELX, 02/08/2018 - 16:09

Destituït Sánchez Corbí, el guàrdia civil torturador que amenaçava els votants de l’1-O.
El ministre de l'Interior espanyol, Grande-Marlaska, el destitueix de cap de la UCO de la Guàrdia Civil. La decisió, l’ha presa pocs dies després d’haver-se sabut que la UCO havia exhaurit la caixa de fons reservats de què disposa.

Nota: no per

#18.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 02/08/2018 - 18:04

Ahhh, que al millón de heridos en el 1O ¿También los torturaron? Pues fueron muy finos porque no hay ni un solo parte médico