Publicitat
Societat · 20 de Maig de 2010. 13:21h.

El portaveu dels immigrants de Salt és un reincident

Té antecedents per violència de gènere, tràfic de drogues o atemptats contra agents de l'autoritat

El portaveu dels immigrants de Salt és un reincident

Morad-el-Hassani, encerclat, amb Iolanda Pineda

El diputat del PSC, Mohammed Chaib, i l'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda es van fotografiar amb Morad-el-Hassani, que té antecedents per diversos delictes. Ara, el jutge l'ha deixat en llibertat després de ser detingut aquest passat diumenge per presumptes maltractaments a la seva exparella al carrer. Morad-el-Hassani s'havia erigit en portaveu del col·lectiu immigrant durant els incidents del passat febrer.

Morad-el-Hassani, un dels delinqüents multireincidents més actius de Salt, va ser acusat aquest cop d'agressió per la seva ex parella, de la que té una ordre d'allunyament. El Hassani, que compta amb nombrosos antecedents per delictes de violència de gènere, contra la salut pública, per tràfic de drogues, atemptat contra agents de l'autoritat i lesions, ha passat aquest dilluns a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Girona i ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar.

L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, ha manifestat al respecte que "aquesta detenció ve a posar un punt de bon treball i d'eficiència en el treball policial" realitzat conjuntament per les forces de seguretat i les administracions amb la fiscalia "per intentar que aquestes persones que acumulen més antecedents puguin ser trets de circulació i empresonades, encara que sigui preventivament".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 pere, Sabadell, 21/05/2010 - 11:10

Què us pensàveu? Però com que pels polítics és pecat mortal dir res negatiu d'un nouvingut, s'hi fan la foto i li llepen el cul, si cal.
Anglada, salva'ns!!!

#21 Terraxa, Terrassa, 21/05/2010 - 09:10

Per això, per això el van elegir portaveu, per ser el més xoriço i mangui de tots!!.
Després els immigrants es queixen de que criminalitzem tot el col·lectiu. Doncs que triin millor els líders, i si ja els està bé, llavors no es queixin.

#20 Survivor, Catalonia is Spain, 21/05/2010 - 00:44

El mundo al revés. Los delincuentes campando a sus anchas y reivindicando sus "derechos" mientras que los ciudadanos indefensos son objeto de amenazas, agresiones, robos, violaciones, etc. ¿¿Hasta cuándo??

#19 Joan de Girona, GIRONA, 20/05/2010 - 23:07

Plataforma x Catalunya de Anglada será, sin duda, la solución para Salt. Enhorabuena !

#18 Terra Ferma, Lleida, 20/05/2010 - 21:54

Anglada, els progres et faran imprescindible.