Societat · 3 d'Abril de 2012. 09:23h.

El PP de Sant Boi creu "inadmissibles" els sermons de l'imam de Terrassa

"Cap diferència cultural ni religiosa pot emparar agressions contra les dones"

El PP de Sant Boi creu "inadmissibles" els sermons de l'imam de Terrassa

Una imatge de l'Imam de Terrassa

El Partit Popular de Sant Boi ha presentat una moció per al pròxim ple municipal en què manifesta "el rebuig de la seva formació als sermons de l'imam de Terrassa que ha estat acusat, mitjançant la interposició de querella criminal per part del fiscal de delictes d'odi i discriminació, d'incitar a la violència i la discriminació contra la dona".

Els fets van tenir lloc els dies 6 de desembre del 2011 i gener 20 de gener del 2012, i tots dos sermons van ser gravats per dos agents de paisà dels Mossos d'Esquadra. Per a la regidora i presidenta del PP a Sant Boi, Marina Lozano, els fets denunciats "són inadmissibles en una democràcia i un Estat de dret com el nostre".

Lozano considera que des dels ajuntaments com a administració més propera al ciutadà "cal manifestar amb total rotunditat i contundència el rebuig a tot tipus d'incitació a l'odi, violència o maltractament, especialment el dirigit a la dona basat en creences que res tenen a veure amb les conviccions religioses de les persones".

Així mateix, considera que "no hi ha absolutament res que justifiqui la violència masclista o de gènere, i cap diferència cultural ni religiosa pot emparar agressions contra les dones ni incitar els homes d'una comunitat a ser violents amb les seves dones o parelles com a resposta a la resolució de conflictes".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#9 alternativa, bcn, 03/04/2012 - 15:30

Endavant, PxC, única alternativa als partits polítics enemics de la nostra societat.

#8 fells, Barcelona, 03/04/2012 - 15:23

Però si va ser precisament el PP, el qui els va deixar entrar a Espanya !!!

#8.1 Pere, Cat, 03/04/2012 - 19:01

et sona la REGULARITZACIÓ MASSIVA d'en CALDERA? et sona que des de 2004 (ja fa 8 anys !!!!) el PP no governava? i per cert, en què quedem, els del PP són fatxes anti-inmigrantes o bonistes com els d'esquerra? segons el teu comentari no se sap, tu què vols inmigració massiva com els d'esquerra o no?

#7 jajajajjajaajjjaaaa, barceloan, 03/04/2012 - 14:10

cert i al PP li sembla be la revista Alfa Omega de la conferencia episcopal que es llira amb l´ABC els diumenges i on apreixia un article que deia que ja que la dona pren la pastilla post-part i per tan es banalitza la sexualitat, la violació no hauria d´esser delicte ?

#7.1 Analfabetisme funcional, barcelona, 03/04/2012 - 15:28

És que no saps llegir ?. Perquè no tornes a provar de llegir l'article que cites ?. L'odi indiscriminat que practiques no porta enlloc, només a la bojeria.

#6 ECO-SOCIALISTA, Cat, 03/04/2012 - 12:19

STOP PP! STOP CATÒLICS! STOP JUEUS! Visca l'ISLAM, una religió verdaderament de pau i amor!

#6.1 ecopastanaga, BCN, 03/04/2012 - 15:22

Es tracta d'una broma o ets un cínic ?

#5 ramon, girona, 03/04/2012 - 10:57

Ni el PP nik ciu ni cap altra partit plitic fara res , molt dir ,pero al final no l´expulsaran ni aquest ni a cap altra. PER AIXO PXC CONTINUA SENT LA MILLOR ALTERNATIVA.Fora tota aqusta gent començant per aquest imans , els que nomes viuen de les ajudes socials,els que no treballen els delinquents