Publicitat
Societat · 21 de Maig de 2010. 22:50h.

El PP demanarà prohibir el burka i el hijab

Sánchez-Camacho: "ho fem per defensar la igualtat i la dignitat de les dones"

El PP demanarà prohibir el burka i el hijab

Camacho amb Rafael Luna y Alejandro Fernández

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, ha anunciat, durant l'acte de presentació del candidat del PPC per Tarragona, Rafael Luna, que "el PP demanarà al govern d'Espanya que prohibeixi el burka i el hijab. Ho fem per defensar la igualtat i la dignitat de les dones".

El candidat del PPC per Tarragona, Rafael Luna, ha dit per la seva banda que "s'ha de parlar d'immigració ja que necessitem una immigració i que els seus fluxos també ho siguin. Cal lluitar contra la immigració il legal amb la mateixa força que es treballa per aconseguir la integració dels immigrants ".

També que "les comarques de Tarragona encara viuen, en matèria d'infraestructures, del que va fer Álvarez Cascos. Des d'aquí dic clarament que el Camp de Tarragona no vol ser una regió metropolitana de Barcelona i que les Terres de l'Ebre es neguen a convertir-se en el jardí de passeig dels de Barcelona ".

"Per això, anunci -ha afegit- que la meva formació aposta pel corredor mediterrani, per l'estació de mercaderies de l'Aldea, pel port de Sant Carles de la Ràpita i per la connexió de l'Ebre amb el Baix Aragó".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 joan, manresa, 23/05/2010 - 19:01

El Casal,18,45 h.--Només un petit comentari,que ens a arribat avui .El Marroc espulsa ciutadans seus cristians per evitar enfrontaments religiosos....Aquesta es la seba tolerancia..? Perque no fem aquí el matej...Per cada expulsat d'allá deu d'aquí...

#16 Gerard, Barna, 23/05/2010 - 04:13

El PP, sempre preocupat "por lo que interesa a la gente". Ara ens tocara aguantar el Rajoy que vindra sovint a fer caragolades i calçotades fugint de Valencia i Balears. Es deu pensar que som tontos i desinformats i q aixi guanyara quatres vots...

#15 Tià, Paisos catalans, 23/05/2010 - 01:14

PPCC,vosaltres vareu ser els primers de comensar a provocar que passes tot aixo.No teniu ni vergonya ni escrupols,i ara aneu de salvadors.On es la vostra politica antiterrorista.Darrera una vestimenta aixi que hi ha,repeteixo,vareu comensar vosaltres.

#14 Diderot, Gandesa, 22/05/2010 - 21:56

Oriol, el Segle de les Llums (el qual només es donà a Occident) finiquità la barbàrie medieval, per tant el teu exemple no em serveix. Keep searching...

#13 Maria, Cornellá, 22/05/2010 - 21:30

Yo Votare PxC, no necesitamos que se integren los musaulmanes, si no que dejen de serlo.
Alicia no te enteras de lo quiere la gent,
queremos politcos que realmente piensen en nosotros.