Societat · 18 de Gener de 2010. 17:05h.

El PP desautoritza el PPC sobre Vic

La direcció estatal del PP, "en desacord" amb que no s'empadroni a immigrants

El PP desautoritza el PPC sobre Vic

Reunió del comité de direcció del PPC, aquest dilluns, presidit per Alícia Sánchez-Camacho

Mentre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha mostrat certa comprensió amb les mesures sobre empadronament d'immigrants de l'Ajuntament de Vic, el vicesecretari de comunicació estatal del partit, Esteban González Pons, ha mostrat la seva disconformitat amb aquestes mesures.

Sánchez-Camacho va dir durant aquest dissabte una visita al barri del Raval de Barcelona que "els padrons no poden ser la porta d'entrada de la immigració il·legal", i va afegir que "el cas de Vic és la punta de l'iceberg d'un problema que afecta a moltes poblacions de Catalunya que no tenen recursos i que tenen presència d'immigrants en situació irregular".

Tanmaeix, Esteban González Pons ha declarat a TVE que està "en desacord" amb la proposta del Ayunamieno de Vic de no empadronar immigrants que no tenen documentació legal per a romandre a territori espanyol.

El dirigent del PP ha afirmat que "els polítics no hem de caure en l'error de desviar la culpa als immigrants, la responsabilitat és dels polítics", i que "hem de modificar la llei del padró per no incentivar la immigració il·legal".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 josepxicot, barcelona, 19/01/2010 - 19:39

Ho pagaran molt car a casa nostra,sort
que a Badalona el PP els tè ben posats.
Pobra Sra.Camacho,això li faltava.Tots
en Vic,aquesta vila ès l´honra de Cata
lunya.El despach d´en Roca Junyent
dona la raò a Vic.

#3 Santiago, Barcelona, 18/01/2010 - 23:48

Señor González Pons, pásese un dia por el barrio del Raval y venga a pasarse unos meses en un pisito. No sabe que vecindario más variopinto le espera. Qué colorio, qué sabores...

#2 Tià, Paisos Catalans, 18/01/2010 - 23:01

Vostés varen varen comensar el problema.Volen convertir aixó en una 2a.Iugoeslavia amb la excusa de la immigració,eliminar nos i així no haver nos de pagar la jubilació,i 3 problemes resolts.Si politics responsables,comenci per assumir ne les seves

#1 Pepe, Barna, 18/01/2010 - 17:19

Sánchez Camacho y Albiol a la calle por irresponsables.