Publicitat
Societat · 12 de Febrer de 2010. 14:40h.

El PPC demana l'expulsió de l'imam de Cunit

Recorden que "al nostre país no hi ha lloc pel radicalisme"

El PPC demana l'expulsió de l'imam de Cunit

El diputat del PPC, Rafael Luna, amb la mediadora

El portaveu del PP a Cunit, José Barquier, ha exigit que “no s’utilitzi l’assetjament que pateix Fàtima Ghailan per a treure rèdits polítics, ni per protegir interessos electorals a la localitat”. Per Barquier, “és intolerable que no és tingui la suficient responsabilitat política, i es posi en dubte la feina feta per Fàtima Ghailan, la mediadora social presumptament assetjada per l’imam de Cunit i membres de la seva família”.

El líder popular feia referència, amb aquestes declaracions, al fet que "el PSC hagi repartit aquesta setmana octavetes a les bústies dels veïns de Cunit en les que s’afirma que el presumpte assetjament, pel que s’ha dictat una ordre d’allunyament a l’imam de la localitat, que ha patit Fàtima Ghailan és un assumpte privat”.

Segons el Portaveu del PP, “la comunitat magrebí de Cunit està molt satisfeta amb la feina feta per Fàtima. Des de la meva formació creiem que el Consell Islàmic Cultural de Catalunya no és ningú per mediar en el cas dels assetjaments als que està sotmesa la mediadora social. Fàtima Ghailan és una treballadora de l’Ajuntament, tan espanyola com qualsevol espanyol, i té tot el dret del món a no portar vel, si així ho considera oportú. El consistori ha d’oferir a Fàtima tot el seu suport”.

José Barquier ha mostrat “la meva més profunda decepció perquè la Generalitat no ha mogut ni un dit per protegir a una dona treballadora que està sent víctima de maltractaments”. “Si no es posa fre a aquesta situació i s’adopten les mesures necessàries per a protegir Fàtima”, ha afegit Barquier, “demanarem la expulsió del imam de Cunit. Nosaltres treballem per la integració i al nostre país no hi ha espai pel radicalisme”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Buffy Druits, barcelona, 21/02/2010 - 22:16

"señora en sus declaraciones así lo da ha entender y encima acusa de terrorismo, tiene pruebas?

#10 Buffy Druits, barcelona, 21/02/2010 - 22:15

habla o declara como quieran ustedes, nadie observa que miente por lo menos en la denuncia de malos tratos, nadie parece que le halla violentado en ninguna de las formas de los malos tratos más bien es un caso de DISCRIMINACION a ver si distinguimos, esa

#9 Buffy Druits, barcelona, 21/02/2010 - 22:12

lo tienen claro para que vote por uno de ustedes ni por sus partidos, los encuentro ineptos para gobernar ni siquiera sus propias casas, eso si capaces de enriquecerse a costa de todos nosotros, es más tendrán carreras pero son ignorantes, cuando Fatima G

#8 Buffy Druits, barcelona, 21/02/2010 - 22:10

Eso si todos los PP,PSC, CIU, etc....hacen declaraciones chupando camara exigiendo que no se utilice......el que no se ha de utilizar?. Todos ellos estan utilizando este caso como trampolin para las proximas elecciones NO ME SEAN HIPOCRITAS, conmigo

#7 Buffy Druits, barcelona, 21/02/2010 - 22:07

hablar con la otra parte y encima hacen declaraciones a medias sobre el tema, así mismo los diferentes medios de comunicación impresos no se interesan por investigar como empezó, se desarrollo y donde esta llegando esta gilipollez?