Publicitat
Societat · 23 d'Octubre de 2013. 16:36h.

El PPC denuncia un assentament "il·legal" a l'Hospitalet

La formació distribueix fotos amb restes de cables de coure presumptament robat

El PPC denuncia un assentament "il·legal" a l'Hospitalet

Una imatge de l'assentament

El PPC ha denunciat l'existència d'un assentament "il·legal" a la zona de Can Trabal, a l'Hospitalet, que estaria ocupat per romanesos, segons ha indicat formació política esmentant fonts veïnals. En aquest lloc hi ha matalassos, maletes, ampolles de vidre i cables de coure apilats entre les canyes al costat de la llera del riu, tal i com es pot veure a les imatges distribuïdes pel partit.

El regidor popular, Senén Cañizares, s'ha compromès a traslladar el "problema" al consistori i "lluitar perquè se solucioni i hagi vigilància permanent". "Malauradament, darrere dels grans edificis de la Gran Via existeix una altra realitat, diferent de l'oficial, que PSC i ICV intenten amagar amb un discurs bonista que nega l'evidència que pateixen molts ciutadans cada dia", ha remarcat en un comunicat.

El Partit Popular ha registrat una bateria de preguntes sobre el tema de cara al ple del 26 de novembre. "És conscient l'Ajuntament que existeix un possible assentament il·legal en aquesta zona?", ha indicat a la primera pregunta.

"En cas negatiu, té alguna idea l'Ajuntament de quina finalitat tenen els matalassos, les maletes i els envasos d'ampolles trobats?" "Com creu l'Ajuntament que han arribat els cables fins allà?", ha reblat el regidor del PPC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Xipolleig, Barcelona, 23/10/2013 - 18:01

Si algun cop va desparèixer el barraquisme de Catalunya, ha reaparegut des de fa un temps. Per una banda desvalguts, que intenten viure com poden i per altra, aquests nòmades del segle XXI que s'instal.len a qualsevol banda sense autoritzacions i saltant-se les mínimes normes de convivència.

#3 JB, Barcelona, 23/10/2013 - 17:52

Si no se habla no existe. Los políticos, en connivencia con los medios de comunicación más influyentes, están escondiendo la ya extensa y dañina presencia de asentamientos de gitanos rumanos y búlgaros en los alrededores de Barcelona. Y no han venido ni a trabajar ni a integrarse en modo alguno.

#2 JB, Barcelona, 23/10/2013 - 17:45

¡Si sólo fuera uno!. Estaría bien que enoticies hiciera un reportaje sobre algunos de los asentamientos de gitanos rumanos más evidentes de los alrededores de Barcelona: Montcada i Reixac (en el cauce del Besós y cementera). Montgat (junto autopista C32). Cauce del Llobregat (confluencia B23/A2).

#1 Papaluna, Barcelona, 23/10/2013 - 17:18

PSC i ICV (i si hi fossin, les CUP i ERC) no és que siguin bonistes, o sigui, bons) i el PPC els dolents (recordeu l'Albiol a Badalona?). No. Els primers són traïdors als seus i uns venuts a les consignes per dinamitar Europa (Pla Kalergi). CdC està en línia amb aquesta conspiració. Pobre PPC!

#1.1 x34, LH, 23/10/2013 - 18:30

En el caso de hospitalet, segun el ayuntamiento ni hay bandas latinas ni problemas de convivencia, osea, que nos jodamos que ellos no van manchar su hoja de servicio para nada. Los mossos se hacen los longuis y si no matan a nadie lo que quieren es que se lie para que se demuestre que con recortes.