Publicitat
Societat · 18 d'Abril de 2013. 19:44h.

El PPC qüestiona la jornada intensiva als instituts

"Comporta incompatibilitats amb la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares amb els fills"

El PPC qüestiona la jornada intensiva als instituts

Pedro Chumillas, al Parlament, en una foto d'arxiu

El PPC ha qüestionat la jornada intensiva als instituts. Segons el diputat Pedro Chumillas, l'"horari lectiu concentrat al matí comporta incompatibilitats amb la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares amb els fills".

En aquest sentit, els populars han celebrat que el Parlament hagi aprovat una proposta de resolució en què es demana al Govern que "estableixi els mecanismes d’avaluació necessaris per valorar la implantació de la jornada intensiva a 379 instituts de secundària de Catalunya en aquest curs 2012-2013”.

També s'ha demanat a l'executiu que “abans de finalitzar aquest any la conselleria d’Educació realitzi un estudi que analitzi les incidències familiars i socials que ha tingut la implantació de la jornada intensiva, tenint en compte l’estudi de la Fundació Jaume Bofill i d’altres”, ha assenyalat el diputat del PPC.

Durant la seva intervenció a la Comissió d’Ensenyament i Universitats, Chumillas ha reclamat al Govern que "informi de l’estalvi en el menjador i manteniment de centres fruit de l’aplicació de la jornada intensiva als instituts públics de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat