Publicitat
Societat · 5 de Març de 2014. 10:34h.

El PPC troba una estelada en una comissaria dels Mossos

A l'oficina policial de Guissona (Segarra)

El PPC troba una estelada en una comissaria dels Mossos

La comissaria dels Mossos d’Esquadra a Guissona, amb l'estelada

La diputada del PPC, Marisa Xandri, ha denunciat que a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Guissona (Segarra) oneja una estelada i ha exigit que “es procedeixi a la seva retirada”. També ha demanat al Govern que garanteixi que només onegin banderes oficials en les dependències dels Mossos d’Esquadra “i en cap cas banderes estelades”. 

Mitjançant una proposta de resolució presentada avui al Parlament, Xandri demana que es faci complir la legislació vigent i es retirin “de manera immediata” les banderes no oficials. 

“Per molt que ho desitgi CiU, l’estelada no és la bandera oficial de Catalunya ni ens representa a tots els catalans”, ha afirmat la diputada remarcant que “ja n’hi ha prou d’utilitzar l’administració i les institucions per fer partidisme”. “A ningú no se li acudiria considerar normal que onegessin banderes del PP o PSC, per posar un exemple, a llocs oficials”, ha afegit.

La diputada del PPC ha explicat que “els Mossos d’Esquadra com a cos policial ha d’estar al servei de tots els catalans sense que es pugui comprometre la seva neutralitat política i imparcialitat”. En aquesta línia considera que “els catalans, que paguen amb els seus impostos el servei públic de seguretat, exigeixen una policia de tots, en cap cas partidista”.

Finalment, ha expressat que “el fet que la conselleria d’Interior permeti que onegin banderes estelades en dependències policials deteriora la imatge del cos i de la funció que desenvolupen”. 

“Òbviament també comporta que milers de ciutadans que no se senten representats per aquesta bandera desconfiïn i tinguin una actitud de desafecció vers els Mossos, irresponsabilitat que està provocant la passivitat i permissivitat el departament d’Interior”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#32 caminaire, cervera, 06/03/2014 - 00:08

És acollonant la facilitat que té la gent d'opinar sobre coses que no en té ni punyetera idea (i encapçala la llista aquesta il.luminada del PP).

Molt entretinguts els comentaris. Sortiu una mica més de casa i que us toqui l'aire fresc colla de trolls.

Visca la Segarra lliure i tropica

#31 MOTSERRAT, BARCELONA, 05/03/2014 - 20:42

Sabeu una cosa LA Estelada es la pesadilladels del P.P. I P.S.O.E. 0 P.S.C. .. Les veuen a tot arreu hasta alla un no están . Hasta les veuen en el Plat al llit pensen mes els amb la Estelada que nosaltres als independentistas per nosaltres LA Estelada es una esperança i alegría

#30 Josep , BARCELONA, 05/03/2014 - 20:39

Que Borratxo tenia que anar per poguer veure una Estelada que no hi era alla . Els del P.P.veuen tantes Estelades que ara resulta les veuen alla un no hison ha ha que buenu . P.P. si beus no parlis home diras tonterías EL Alcohol fa aquestes coses te fa veu coses que no ison

#29 eduardpunxet, reus, 05/03/2014 - 14:38

Ridícul del PP:

http://www.directe.cat/noticia/337665/ridicul-del-pp-reclama-que-es-retiri-l-estelada-duna-oficina-dels-mossos-que-no-existeix

#28 Miquel, Sabadell, 05/03/2014 - 14:23

Això és més greu del que sembla. El fet que els Mossos (o almenys els d'aquesta comissaria) s'autoproclamin independentistes i a més trobin necessari proclamar-ho públicament pot fer pensar que no ja no protegeixen els interessos de tots els ciutadans catalans sinó només dels separatistes.

#28.1 joan, bdn, 05/03/2014 - 16:22

Si t'informes de les notícies pel PP potser que pixis fora de test. ja es va demostrar per l'11-M i ho acostumen a fer. Aquesta estelada no estava a la comissaria dels mossos.

#28.2 Pere Prats, Sants, 05/03/2014 - 18:24

joan, no li fotis al Miquel de Sabadell la teoria tant elaborada enlaire, que la realitat és que a Guissona no hi ha cap comissaria dels mossos? doncs ens la inventem i la posem de cartó-pedra, amb lo bé que els havia quedat la demagogia, ridícul? i ara!! si existis segur que posarien la estelada