Publicitat
Societat · 22 d'Abril de 2020. 10:27h.

El president de la Cambra diu que "Espanya és atur i mort"

Joan Canadell assegura que "una Catalunya independent hauria evitat milers de morts"

El president de la Cambra diu que "Espanya és atur i mort"

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha afirmat a twitter que mentre que "Espanya és atur i mort", Catalunya és "vida i futur". També assegura que una Catalunya independent hauria evitat milers de morts i que Quim Torra hagués gestionat millor la pandèmia.

"Espanyols fixeu-vos en la diferència d'un tancament 2 setmanes abans. Fer cas a @QuimTorraiPla hagués suposat assemblar-nos a Grècia, un centenar part de contagis i mort. Catalunya independent hauria salvat milers de vides... Espanya és atur i mort, Catalunya vida i futur", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

110 Comentaris

Publicitat
#106 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, CANADELL POR QUE NO TE CALLAS?, 02/08/2021 - 20:38

La gent del COMERÇ DE BARCELONA ,No els FA VERGONYA .Que los represente una persona con aquesta JOAN CANADELL .Millor CALLADITO Y PARECER TONTO ,CANADELL Que HABLAR Y SACARNOS DE DUDAS .A Catalunya El Govern Català NO VA FE RES PER SALVAR LAS VIDES DE LA GENT GRAN DE LES RESIDENCIAS .Ban FRACASAR .ATUR I MORT Tambe en JA A CATALUNYA .

#105 Neferu, Barcelona, 23/04/2020 - 15:07

¡¡XD! Si la cara es el espejo de su cerebro....apaga, vámonos, y salgamos corriendo.

#104 Cris, Barcelona , 23/04/2020 - 15:00

Y el es el Mr Bean independentista

#103 Cansament, Girona, 23/04/2020 - 13:38

Portem ja gairebè set anys escoltant les bestieses que escampen aquests eixalabrats membres de la classe dictatorial que volen imposar llur pensament als catalans. certament ja ho han aconseguit en quasi dos milions de rucs que dia rera dia s'empassen aquest femer i que malgrat els fracassos encadenats no canvíen el xip.

#102 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Catalaunia quo vadis?, 23/04/2020 - 12:38

A aquest "patriota" caldria posar-li una estàtua a la plaça de les Glòries catalanes, just al costat d'en Mortadelo, també català de soca-rel, però més seriós que aquest poca-solta.
Després de la fugida dels mes "sensats..." ja saben... el patrimoni..!! el prusés ha situat a l'capdavant personatges amb les neurones greument danyades...