Societat · 14 de Setembre de 2017. 09:12h.

El president de l’ACM equipara Espanya amb un nen maltractador

“Aquell que a l’escola ens prenia l’esmorzar i ens pegava a tots”

El president de l’ACM equipara Espanya amb un nen maltractador

El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Busch, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha comparat l’Estat espanyol amb un nen maltractador. “Sap aquell nen que quan anàvem a escola a l’hora del pati ens prenia l’esmorzar i ens pegava a tots? Fins que un dia es planta tota la classe i li diu ‘ara ets tu contra tots nosaltres'”.

“Aquesta és la realitat, el nen ‘abusón’ es l’actitud del Govern espanyol. Però aquí ajuntaments, Parlament i ciutadania anem tots en bloc, per tant no ens fan cap por”. “Del govern de l'estat espanyol t'ho pots esperar tot, són potiners, no fan les coses ben fetes”, ha afegit.

Buch ha remarcat que “no tenim cap mena de por d'explicar al fiscal què hem fet", a més de recordar que “estem en una fase d'obediència al Parlament de Catalunya”. Finalment, ha reconegut que “el problema són els municipis on la Generalitat no té centres”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 Protágoras, bcn.España, 16/09/2017 - 15:00

“Un crimen que resulta peor por inhumano: se tortura a nuestros niños durante los primeros años de escuela aprendiendo en una lengua que no es la materna” Josep Benet

Los etnicistas que abusando de su mayoría local, dan soporte a la discriminación lingüística no son los más apropiados para utilizar metáforas de maltrato en las escuelas.

#24 Antropòleg al.lucinat, Sant Boi, 14/09/2017 - 22:53

I aquest friki d'on l'han tret?

#23 lepero, barcelona, 14/09/2017 - 20:24

Leo que la fiscalía presenta una querella contra este caballero, pero parece que no se mete con que desayune tranquilamente o no.

#21 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/09/2017 - 13:41

Per que el president de la ACM hagi tingut una infantessa trista no ha d'anar escampant l'odi envers els seus compatriotes.

#19 Rafel Martí, Premià de Mar, 14/09/2017 - 13:15

Aviat et tocarà treballar de debò Buch. Per fi, ara és l'hora! El partit no t'aguantarà més ni a tu ni als teus... "Els vostres" volen les vostres cadires i ho saps! Els traidors acaben sempre traits. Aquests són els principis que heu alimentat desde la Casa Gran.