Publicitat
Societat · 1 de Desembre de 2017. 19:51h.

El procés provoca una ‘guerra de loteries’

Socis de clubs esportius no volen comprar loteria de l'Estat

El procés provoca una ‘guerra de loteries’

Participació per a la rifa de Nadal

El procés ha provocat ara una 'guerra de loteries' entre la Lotería Nacional i la Grossa de Cap d’Any. Algunes persones han decidit que no es podia comprar la Lotería Nacional després dels esdeveniments del passat mes d’octubre i l’empresonament de vuit exconsellers i dels 'Jordis' per tractar-se d’una rifa que organitza l’Estat espanyol, i prefereixen la Grossa de Cap Any, un joc impulsat per la Generalitat.

Aquesta és la situació que s’està vivint en moltes entitats esportives infantils aquests dies, on els pares es neguen a comprar el número de loteria per al sorteig de Nadal i reclamen participar només en la Grossa del Govern català, o viceversa.

La majoria de clubs esportius de Catalunya aprofiten la rifa de Nadal per vendre números i financer-se per a la resta de l’any, però el procés ha provocat una mena de ‘guerra de loteries’. Tradicionalment, els clubs feien servir el ‘Gordo’ -es quedaven un percentatge dels números venuts en nom del club-, però la Generalitat va posar en marxa el sorteig de la Grossa de Cap d’Any.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 ona, Valls, 03/12/2017 - 23:54

jo aquest any no he comprat ni comprare cap decim ni cap participacio de la loteria d'espanya

#9 modium, Moià, 02/12/2017 - 10:08

La Grossa de Cap D´Any és una loteria nostra i els diners es queden tots a Catalunya per fins socials, pels nens i la gent pobra. En canvi la de l´estat s´ho queden tot ells per fer-nos mal i empresonar gent innocent. No entenc com és que hi ha independentistes que encara la comprin.

#9.1 Dani, Abrera, 03/12/2017 - 20:46

Estáis en vuestro mundo.. salid de la burbuja y dejad de creeros vuestras mentiras de pueblerinos!

#8 Ram, Terrassa , 02/12/2017 - 09:25

En este país hay demasiado ganado lanar que obedece ciegamente las consignas sin pararse ni un instante a pensar por si mismos, a lo que llega el totalitarismo independentista.....qué pena de gente!

#7 luis, barcelona, 02/12/2017 - 08:56

¿Ridículo , es la palabra?

#6 Albert Escarré Puig, Barcelona, 01/12/2017 - 23:07

#6

Mejor, más nos tocará al resto. No me extraño que jueguen a la grosa, el año pasado solamente vendieron por Navidad la mitad, y la otra mitad la pusieron a la venta por sant Jordi. Vamos , hicieron el ridículo en grado sumo.