Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2020. 22:30h.

“El PSC és una estafa piramidal”

Miquel Giménez, periodista: “Catalunya no ha tingut esquerra durant aquest període democràtic”

“El PSC és una estafa piramidal”

Miquel Giménez

El periodista Miquel Giménez asegura que "el PSC és una estafa piramidal" i lamenta "la inacció dels socialistes" davant el nacionalisme català i l'independentisme. "Catalunya no ha tingut una esquerra com a tal durant tot aquest període democràtic", sinó que "ha tingut un comparsa de Pujol a qui li ha rigut les gràcies", manifesta el periodista en una entrevista a e-notícies.

Giménez considera que el primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, "és el polític més intel·ligent de Catalunya" i també la persona a qui s'ha d'apropar aquell que vulgui tenir futur en el partit. "És molt fàcil fer carrera al PSC: sent amic d'Iceta", assegura.

Respecte la situació política catalana, el periodista assenyala que "amb el procés hi ha gent que s'ha enriquit", mentre que "Catalunya està més arruïnada que mai". "El procés no ha servit per a res" i "la majoria dels catalans estan en contra de la independència", sentencia Giménez, després de recordar que "Puigdemont va fugir en un maleter".

"Hem arribat fins aquí per la covardia de Madrid", ja que "els anava bé tenir a Pujol per a les majories absolutes", apunta en relació a el procés. Giménez a més lamenta que "la burgesia catalana ja no existeix" i aprofita per recordar que "la burgesia catalana estava encantada amb Franco".

Giménez també parla sobre la televisió pública catalana: "el millor que es pot fer amb TV3 és privatitzar-la". "Pujol va dir que preferia cedir totes les competències que no que li toquessin TV3", destaca.

En relació als casos de corrupció de Convergència, creu que "Maragall es va quedar va tallar: no és el 3%". De la figura de l'expresident Pujol i la seva família ressalta que "els fills de Jordi Pujol deia al seu pare president", alhora que opina que "Oriol Pujol no és un corrupte".

El periodista, qui assegura que "mai he deixat de ser roig", explica que "els partits polítics i les clavegueres de l'Estat van acabar amb la CNT". Lamenta la manca d'esquerra a Catalunya "com a tal". Tampoc se'ls pot considerar els de la CUP perquè "són de casa bona".

Finalment augura que "la crisi del 2008 semblarà un berenar infantil comparada amb la que s'apropa" a causa dels efectes socioeconòmics de la pandèmia.

Giménez, que afirma que "no tinc odis personals, sinó discrepàncies polítiques", ha publicat recentment el llibre 'PSC: Historia de una traición. La gran estafa a los votantes de izquierdas' (Deusto) on narra en primera persona la seva experiència en el partit i analitza l'evolució de la formació des de la recuperació de la democràcia fins a l'actualitat.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#27 Luigi , zgz, 25/05/2020 - 11:10

De todas formas, que piel más fina tienen los indepes ante la crítica. Cuando ellos critican es libertad de expresión, y cuando la reciben es catalanofobia u odio a lo catalán, o a lo genuinamente catalán según ellos.

#26 Luigi , zgz, 25/05/2020 - 11:08

Sobre el 3%, ya dijo Carod Rovira era el 4 o 5%. Sobre el tractoriano que habla sobre los tabarneses recordarle que este es uno de los escasos medios donde una persona no indepe se puede expresar, casi imposible en el resto de medios que son indepes y subvencionados. Tabarnia seguirá viva mientras se siga ignorando a los no indepes en Catalunya.

#25 ESTEU BÉ DEL CAP?, bcn, 25/05/2020 - 10:17

ELS VOTANTS DE "TABARNIA" QUE ES PASSEN EL DIA AQUÍ DESPOTRICANT CONTRA ELS INDEPES DESPRÉS VOTEN MASSIVAMENT AL PSC (no ho negueu, és així, és pura estadística)

ÉS A DIR, VOTEN ALS AMICS DEL SEPARATISME ELS ÚLTIMS 40 ANYS

ESTEU BÉ DEL CAP?

#24 Antoniu, Favert, 25/05/2020 - 09:18

un altre espavilat que els dilluns encerta la travessa. Alguna cosa sabrà, va viure de PSC força temps.

#23 Cayetano Rius, BCN, 25/05/2020 - 05:14

Doncs ben sociata que eres mentre que vas estar xuclant de la mamella de COMRàdio.