Publicitat
Societat · 20 de Febrer de 2022. 21:00h.

"El PSC no sap cap a on va"

Toni García Pérez, coordinador SCC a la Catalunya Central: "Està collat a ERC"

"El PSC no sap cap a on va"

El coordinador de Societat Civil Catalana a la Catalunya Central, Toni García Pérez, ha afirmat -en una entrevista al canal de YouTube del director d'e-notícies, Xavier Rius- que "el PSC no sap cap a on va", ja que considera que "està collat a ERC". Tanmateix, creu que "han fitxat a gent que canviaran aquesta tendència".

D'altra banda, Toni García Pérez ha assegurat que "s'ha de canviar la llei electoral" per "buscar l'equiparació d'un ciutadà un vot". Pensa que per fer-ho "només cal voluntat política", perquè "els feus independentistes són els que tenen menys densitat de població" i, per tant, "el constitucionalisme està reduït en escons i és una cosa injusta".

El coordinador de Societat Civil Catalana a la Catalunya Central ha afirmat, durant l'entrevista realitzada Vic, que a Catalunya "ens tenen silenciats a tots els constitucionalistes tant políticament com socialment".

Considera que el desig d'assolir la independència s'està reduint dins de la ciutadania catalana. "Molta gent que abans era independentista s'ha tret la màscara i ha dit això no porta enlloc i això a estat un engany brutal", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 JOSEP , ANO GOVERNAR CATALUNYA AQUIVA, 21/02/2022 - 09:22

EL P.P. ESTA ALIADO CON VOX pues el P.S.C. =P.S.O.E. Los Socialistas a Catalunya estan liados con los independentistas de JXCAT Entre otros lugares LA DIPUTACION DE BARCELONA .E.R.C. Aliados del P.S.C. i PODEMOS ,en el Ajuntament de Barcelona entre otros muchos Ajuntamientos LOS Socialistas no cortan lligams con los independentistas

#2 Alien, Saturn, 21/02/2022 - 08:27

Sí, sí. Com si el PP, que va intentar descaradament control.lar SCC de la manera més descarada, autoritària i insolidària amb les altres formacions polítiques -no cal dir noms- sapigués on va. De fet, sap algun polític on va, a banda d'intentar assegurar-se una cadira i un sou? Això és el que jo em pregunto.

#1 Marc de Vich, Vich, 20/02/2022 - 21:56

En el PSC son tan listos que se creen que los votos que les dieron la mayoría en las elecciones del año pasado son conseguidos por ellos mismos, sin tener en cuenta que esos votos son de colocados del PSC en el área metropolitana y votantes de C's rescatados por el ataque feroz a este partido llevado por PSC,PP lazys, PNV y prensa afín