Societat · 9 de Març de 2022. 12:28h.

El PSC proposa abolir la prostitució

"Tenim un problema amb el que passa a la Jonquera"

El PSC proposa abolir la prostitució

El diputat del PSC David González ha reclamat abolir la prostitució i en la sessió de control al Parlament ha remarcat que "en aquesta cambra hi pot haver una majoria parlamentària suficient per erradicar-la".

González ha exposat que, segons dades de l'ONU, "Espanya és el tercer país del món que més prostitució consumeix, i és el primer d'Europa" i a Catalunya "som territori de turisme sexual i tenim un problema amb el que passa a la Jonquera".

El socialista també ha destacat que "el noranta per cent de les dones que exerceixen la prostitució ho fan sota coacció i això va més enllà de les xifres". "La prostitució és un dèficit democràtic i no ens podem permetre com a societat democràtica continuar vulnerant els drets i les llibertats de més de la meitat de la població de Catalunya", ha reblat.

"Estem davant d'una guerra cultural. La prostitució és violència, i d'igualitari no en té res. No podem oblidar que el noranta-cinc per cent de les persones que es prostitueixen són les dones, i el noranta-nou per cent de les persones que la consumeixen són els homes", ha denunciat.

Davant la petició del PSC, la consellera d'Igualtat, Tània Verge, ha dit que cal "un abordatge molt més integral" i que "no pot passar només per mesures policials" abans de ressaltar que el Govern ja lluita contra les màfies.

15 Comentaris

#18 BEJOTA, bcn, 12/03/2022 - 11:16

N.B. RECUERDO QUE EL PIB SE CALCULA CON LAS DROGAS Y LA PROSTITUCIÓN EN ESTE PAÍS.

#16 Mikel, Gervnda, 11/03/2022 - 20:57

Hay que ver.... es que fue quitar el toro de Osborne allá en los años 90 el que había a poco de La Junquera y se llenó todo de amables y buenas mujeres. Un sin vivir, vamos.

#13 luis, barcelona, 10/03/2022 - 08:09

DICE:
...No podem oblidar que el noranta-cinc per cent de les persones que es prostitueixen són les dones, i el noranta-nou per cent de les persones que la consumeixen són els homes"

Y se queda tan ancho...

#13.1 Decebut, bcn (tbn), 10/03/2022 - 19:35

Si el que vols dir és que és un error matemàtic, em sembla que no...

#12 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 09/03/2022 - 21:02

Despues de cruzar toda Europa los visitantes se encuentran con la Junquera un pueblo todo ..... prostitución ..... en la carretera, en las rotondas, en los parkings en montones de puti clubs.
Solo falta el gran letrero WELCOME to CATADISNEY Repúblic.

#11 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 09/03/2022 - 20:49

Vetar la investigacion sobre las redes de pornografía infantil con vínculos y encubrimientos de administraciones públicas en varias regiones del país no escandalizan tanto¿no?