Publicitat
Societat · 20 de Maig de 2009. 14:39h.

El PSC s'arrenglera amb CiU i el PPC amb els transgènics

Tombaran la ILP presentada per 'Som lo que sembren'

El PSC s'arrenglera amb CiU i el PPC amb els transgènics

Un moment de la protesta

La plataforma 'Som lo que sembren' ha denunciat "l’actitud poc democràtica del PP, PSC i CiU" que han presentat esmenes a la totalitat a la ILP promoguda per la plataforma "amb l’objectiu de prohibir el cultiu de plantes transgèniques dins del territori català".

"Independentment de la seva opinió sobre els cultius transgènics ens sembla una pressa de pèl i una falta de respecte cap a una eina democràtica que ells mateixos han promogut", manifesten, a més de denunciar "el cinisme amb que el grup del PSC justifica la seva postura".

En aquest sentit recorden que "els consumidors catalans, igual que la majoria dels europeus no volen aliments transgènics a la seva taula. I també són conscients de la gran mancança de la legislació que regula l’etiquetatge i que deixa fora els aliments derivats d’animals que han estat alimentats amb pinsos transgènics".

"PP, PSC i CIU, en lloc de posar-se del costat de l'Europa Democràtica, dels països i regions que defensen els seu medi ambient, protegeixen els seus ciutadans i la seva agricultura, es posen del costat de les companyies amb una llarga historia de males practiques, de cerca de beneficis i de control del mercat per sobre de qualsevol altra consideració. Aquestes multinacionals en cap cas miren pel benefici de ciutadans i agricultura del nostre país, però esperàvem que els nostres polítics si ho fessin".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat