Publicitat
Societat · 24 d'Abril de 2020. 17:36h.

El PSC veu els Pressupostos "una enganyifa"

Alícia Romero apunta que "en Salut ja s'han gastat els 3.000 milions"

El PSC veu els Pressupostos "una enganyifa"

La portaveu del PSC, Alícia Romero, considerat que els Pressupostos que el Govern ha presentat al Parlament són "una enganyifa" perquè els 3.000 milions d'euros destinats a Salut "ja els han gastat".

"En Salut ja s'han gastat els diners que proposen. És una enganyifa" ha lamentat la portaveu socialista durant la seva intervenció a la sessió plenària. "No entenem per què no som capaços i ser més honestos i intentar dir quin és el pressupost de Salut" ha afirmat.

"Malgrat la pròrroga pressupostària, vostès podien fer decrets llei i des del sostre de despesa del 2017 amb el que ens proposen avui hi ha una diferència de 3000 milions d'euros. Quan veiem la liquidació del 2019 es veu que els 3.000 milions ja els han gastat, perquè han anat fent modificacions pressupostàries que han incorporat més recursos als pressupostos" ha apuntat la diputada.

"No hi ha 3.000 milions d'euros nous per gastar -per desgràcia- i, a més, no calen uns nous Pressupostos per aixecar el sostre de despesa perquè l'hem anat modificant al llarg dels anys" ha dit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Galba, Barcelona, 24/04/2020 - 19:42

Molt bona la seva intervenció. I sense llegir!