Publicitat
Societat · 29 de Març de 2016. 19:35h.

El PSOE s'allunya del discurs bonista

Ramón Jáuregui diu que la situació que viu Europa “s'assembla bastant” a una guerra

L'eurodiputat del PSOE Ramón Jáuregui, ha afirmat que Europa viu en una situació que “s'assembla  bastant” a una guerra.  El socialista diu que “cal destruir l'Estat Islàmic” ja que s'ha convertit en un model perquè “tenen un territori i tenen un exèrcit”. Aquestes afirmacions les va fer durant una tertúlia a Televisió Espanyola.

Jáuregui ha assegurat que la lluita contra DAESH serà llarga: “segurament ens hem d'acostumar”, va reblar. L'eurodiputat creu que ha estat “una errada gravíssima” que Europa no hagi articulat “una única policia” almenys en la “coordinació informativa d'intel·ligència artificial”.

El dirigent socialista aposta perquè la policia entri “en els entorns socials on s'està coent la jihad”. “La jihad s'està coent en barris àrabs de moltes ciutats”, va afegir. Jáuregui assegura que la lluita contra ETA va millorar els seus resultats quan els agents es van instal·lar a França i van començar a fer un mapa de la organització. “Que ha de fer la policia europea? S'ha de ficar en els barris, infiltrar-se i saber el que es mou allà”, va reblar.

Ramón Jáuregui també creu que cal “fer un pacte amb les comunitats musulmanes de la pau”. “S'ha de permetre que aquest món lideri la deslegitimització del discurs fanàtic que fa que joves europeus abracin la motxilla de l'explosiu” va afegir.

L'eurodiputat del PSOE, Ramón Jáuregui (Foto RTVE)
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 bcn-mad, bcn, 30/03/2016 - 07:23

...los politicos y sus medios no nos diran la verdad, la situacion, es mucho peor : https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8#5 Cougar, Montrás, 30/03/2016 - 05:50

¿Ah sí ? pues Sr. Jauregui digan al Sr. Sánchez que a quién está cortejando para formar gobierno piensa todo lo contrario de ustedes. Los socialistas están intentando juntarse con gentuza que apoya o justifica el terrorismo.

#4 Petersellers, Barcelona, 29/03/2016 - 21:58

Pues nada. A seguir poniendo velitas y denostando a nuestras fuerzas armadas y policia. Los combatiremos con arcoiris y asambleas

#3 La realitat, cat, 29/03/2016 - 21:20

Es responsables de la guerra de Síria són els mateixos que varen destruïr Libia i l'Irak i envair l'Afganistan. No cal dir qui són. Si a Síria no hi haguessin una de les majors reserves de gas a l'Orient Mitjà aquesta guerra maleïda ja faria molts anys que s'hauria acabat.

#2 antiliberal, bcn, 29/03/2016 - 21:09

Els únics que fins ara han lluitat de debo contra l'ISIS ha estat la Rússia de Putin. Tots aquests farsants de la OTAN l'únic que s'han dedicat a fer fins ara és armar i finançar mercenaris islamistes a Síria ("rebels moderats" en diuen) perquè destrueixin el país i defensin interessos occidentals.

#2.1 bcn-mad, bcn, 30/03/2016 - 07:26

.....ya dices bien : https://www.youtube.com/watch? v=BPKqM-TV2i8