Publicitat
Societat · 2 de Novembre de 2009. 08:18h.

El Punt: "l'oasi català ha passat a millor vida"

El diari recorda que els implicats "estan acusats de delictes molt greus i són presumptes delinqüents"

El Punt: "l'oasi català ha passat a millor vida"

Pujol i Iceta, en una imatge d'arxiu

El diari El Punt ha publicat una editorial titulada, "L'operació Pretòria fa passar a millor vida l'oasi català", en la qual denuncia que la trama "ha colpit un país quan encara no s'havia refet de l'escàndol del Palau de la Música. L'oasi català ha passat a millor vida".

"Si el cas Millet ja va fer posar en dubte els sistemes de control que haurien d'evitar l'ús fraudulent dels diners públics, el cas Pretòria ha destapat, a més, la connivència de polítics en l'ús fraudulent d'aquests diners per afavorir les seves butxaques i les dels seus amics", afegeixen.

El diari considera que els implicats "van organitzar una trama amb què, a còpia de requalificació de terrenys municipals, blanquejaven diner negre de paradisos fiscals, cobrant comissions i generant més diner negre que tornaven a evadir. És difícil pensar que ningú no va detectar res d'estrany i que durant almenys cinc anys els implicats van fer i desfer amb la benedicció del respectiu partit".

"Ara tothom s'escandalitza per les imatges dels detinguts encorbatats i emmanillats davant la seu de l'Audiencia Nacional. No és una casualitat, i és evident que el jutge Garzón ha buscat l'exhibicionisme per contraposar la seva actuació a la del jutge del cas Millet. A la presó o no, però Millet, Muñoz, Alavedra, Prenafeta i els altres estan acusats de delictes molt greus i són presumptes delinqüents", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ramir, Barcelona, 02/11/2009 - 14:03

L'oasi de l'area metropolitana de Barcelona, ha passat a millor vida: http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU

#7 CORRUPCION EN EL PODER, girona, 02/11/2009 - 11:16

Cuando Garzón tenga tiempo de analizar todas las recalificaciones en toda la costa catalana (cortijo catalán de CIU, PSC) podría haber un nuevo boom de la construcción, en este caso cárceles.

#6 Roser, Barcelona, 02/11/2009 - 11:00

Presidenta de PROMUNSA
Presidenta de PROECSA,PROECSA es Promocions Economiques Santjustenques SL,i depen de Promociosn Municipals Sanjustenques SA( PROMUNSA). PROMUNSA depen del Ajuntament de Sant Just Desvern.
Primera tinent d´Alcalde Sant Just Desvern

#5 Roser, Barcelona, 02/11/2009 - 10:43

Como es muy largo, dejo una pagina en que los enumeran todos, luego hay que ir uno por uno confirmando, yo he comprobado varios y es cierto, hay que ir mirando cada cargo hasta el final de la lista.
continuo en otro mensaje por espacio.....

#4 ccc, bcn, 02/11/2009 - 09:55

fa temps q l'oasi és va convertir en una bassa d'aigues negres, clar q alguns ens volien fer creure q l'aigua era neta. És cert q la dona d'en Montilla té 15 càrrecs públics? Poseu concretar quins? Crec q tenia un a urbaniste de Santa Coloma.