Publicitat

Jaume Collboni fa de Melcior

El rei Basté

Colau amb els reis Melcior i Gaspar

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut a Ses Majestats els Reis d'Orient a la seva arribada a bord del pailebot Santa Eulália. El rei Gaspar tenia una semblança al periodista Jordi Basté, mentre que el rei Melcior tenia un aire al segon Tinent d'alcalde Jaume Collboni. L'any passat el rei Melcior tenia una semblança al tinent d'alcalde Gerardo Pisarello.

Melcior s'ha dirigit als nens mirant a l'alcaldessa de Barcelona: “Volem agrair a l’alcaldessa de Barcelona aquesta càlida i nàutica acollida. A vosaltres, els governants de la ciutat, ja us ho podem dir, portem a les alforges dels nostres camells sacs bens plens d’encerts, d’encerts per governar, amb humilitat i responsabilitat, per governar pensant en allò que és el millor per als barcelonins i barcelonines, per els nens i nenes, ells us han regalat –us han delegat- un dels bens més preuats que existeix: la confiança”.

Colau els ha ofert el pa i la sal, com a símbol d’acolliment i hospitalitat, i els ha lliurat la clau de la ciutat per tal que els Reis puguin accedir a totes les cases i deixar els regals que porten. Tot seguit ha acompanyat al rei Melcior a la seva carrossa.

6 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, CanFanga, 07/01/2017 - 10:02

Privilegios de políticos en su más asquerosa faceta.

#5 Joan del Clot, Vic , 06/01/2017 - 15:39

Baste esta en todos los fregados de AUTOBOMBO.

#4 Cristys, Berga, 06/01/2017 - 08:48

No gobierna nadie a ningún nivel pensando en lo mejor para la ciudadania. Cada vez que abre la boca mete la pata: se gobierna a golpe de encuesta y posible movilización en muchos temas excepto en el caso de la deuda, el déficit y el techo del mismo.

#3 Cristys, Berga, 06/01/2017 - 08:46

con independencia de lo legal o ilegal.
Aseguraros que los sacos no estén agujereados porque se caen els encerts por el camino.
Humildad, responsabilidad son conceptos que no van ni con Ada ni con los suyos ni sus confluencias.

#2 Cristys, Berga, 06/01/2017 - 08:45

La sal es un símbolo capitalista, de ahí nace la palabra salario que es la contraprestación por trabajar.
Encuentro absurdo que se les dé las llaves, si ya hay ocupas que hacen esa función, actuando unilateralmente lo que consideran justo o no,