Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2013. 14:36h.

El 'rei del mambo'

Carod i Amorós, d'ERC, també van participar en actes del pakistanès detingut per tràfic d'heroïna

El 'rei del mambo'

Satti, al mig, amb Carod i Amorós

L'expresident de la Federació Espanyola d'Associacions Pakistaneses, Rajda Shaoib Satti, detingut el desembre passat per presumpte tràfic d'heroïna, que va col·laborar amb la Fundació Nous Catalans de CDC i va participar en actes d'ICV, també va estar present en actes amb representants d'ERC, quan la formació s'encarregava d'Immigració durant el govern tripartit.

Com mostren les fotografies a què ha tingut accés e-notícies, Satti apareix amb l'exviceprensident del Govern i exlíder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, així com amb l'exsecretari per a la Immigració i actual diputat d'Esquerra, Oriol Amorós.

La imatge on apareix Satti amb Carod i Amorós correspon a la celebració del dia de la Constitució del Pakistan, celebrat el 23 de març del 2010, dia que es commemora la resolució de la Lliga dels musulmans de tota l'Índia a Lahore el 1940, quan es va fer la demanda d'un Estat independent per als musulmans del sud de l'Àsia.

L'aleshores vicepresident va instar la comunitat pakistanesa a involucrar-se en “la voluntat d’avançar, de construir allò que tots nosaltres tenim en comú, que és el futur”. En la nota de premsa es destaca que en l'acte "també han participat el cònsol general del Pakistan, Hussain Syed Ayaz, i el president de la Federació d’Associacions de Pakistan a Espanya, Raja Shoib Satti".

Durant la seva intervenció, Carod va posar de manifest la importància de la implicació de la comunitat pakistanesa en la construcció del futur de Catalunya, “un país que us vol com a motor de canvi i benestar”. I és que, segons va manifestar, Catalunya ha de ser un país “que també us ofereixi un espai, un lloc de dignitat i respecte, un lloc de llibertat i de benestar”.

L'any 2009 Carod també va coincidir amb Satti en un acte al Centre Islàmic Camí de la Pau -situat al Raval- durant la setmana de portes obertes. A aquesta cita també hi va assistir el responsable de l'àrea d'immigració de CDC, Àngel Colom. Cal recordar que Satti va col·laborar amb Nous Catalans i que, en teoria, va rebre el carnet -juntament amb altres militants d’origen pakistanès- en un acte en què van participar Artur Mas, Jordi Pujol, Xavier Trias i Àngel Colom.

CDC va negar la seva militància perquè "Colom el va vetar" i va treure importància al fet que participés en diversos actes de Nous Catalans. Però el cert és que Rajda Shaoib Satti va participar en un munt d'activitats en què, a més, constava com a militant. També apareix en un cartell amb les sigles de CiU al costat de Khalid Shabaz -79 a la llista de CiU per Barcelona a les passades eleccions al Parlament-, Mas i Colom.

D'altra banda, Sattí va participar en actes d'ICV, que van comptar amb la participació de l'actual líder de la formació ecosocialista, Joan Herrera; la portaveu al Parlament, Dolors Camats; i la diputada al Congrés, Laia Ortiz; entre d'altres membres del partit.

Veure fotogaleria

Satti, amb Carod

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 17/01/2013 - 21:53

y hacia lo mismo q de la rosa cuando representaba a Kuwait o la cosa es mas modesta? Me refiero a lo de repartir dinero a cascoporro.

#6 Pau, Cornellà de Llobregat, 17/01/2013 - 18:41

CiU, ICV, ERC,... i el PSC ? Aquests no van tenir 'l'honor' de tenir fotos amb aquest senyor traficant?

#5 Antoni, Mahón (Menorca), 17/01/2013 - 17:37

Ya me estañaba que no saliera el del bigote?.

#4 Patateta, HOrta, 17/01/2013 - 16:24

anireu publicant tots els actes on ha participat aquest home amb membres d'admistracions publiques? primer CDC, després Mas, ICV, ara ERC... l'hemeroteca pot ser infinita, ara be la rellevancia informativa nul·la. Aquest home era president i per tant participava d'actes publics.

#3 Joan, barcelona, 17/01/2013 - 15:47

Sóc jo, o en TOTES les fotos que han sortit del cas "paquistanès" hi surten els 2 mateixos paquistanesos? Encara no sé quin dels dos és!