Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2020. 13:20h.

El Rei dóna les gràcies a la Guàrdia Civil

"Ha estat i és un pilar fonamental"

El Rei dóna les gràcies a la Guàrdia Civil

Felip VI (Foto: Casa Real)

El Rei Felip VI ha considerat la Guàrdia Civil com un "pilar fonamental del nostre país" i ha agraït el "compromís" del cos durant l'acte que ha presidit en la celebració de la Pasqua Militar aquest dilluns al Palau Reial.

"Les Forces Armades i la Guàrdia Civil sou el reflex d'una societat moderna, capaç i solidària, que sap reconèixer i agrair sempre el vostre compromís amb l'interès general de la nostra nació" ha apuntat el Monarca durant la seva intervenció. El Rei ha agraït la seva "lleialtat i compromís amb l'Estat de Dret" i ha manifestat que "són un pilar fonamental per al desenvolupament del nostre país" en el discurs. "La Guàrdia Civil ha prestat un gran servei a la societat d'Espanya" ha dit el Monarca.

El cap de l'Exèrcit espanyol també ha apuntat en el seu discurs que "gràcies a l'esforç dels militars a les missions a l'exterior destaquem amb orgull que la tasca és heroica" i ha agraït a les Forces Armades "per servir els vostres compatriotes allà on Espanya us necessita".

"Garantir la llibertat i la seguretat dels espanyols és una missió fonamental per al desenvolupament i benestar del nostre país", ha subratllat el Monarca, destacant que les Forces Armades i la Guàrdia Civil són "un exemple de dignitat i grandesa per a la imatge i el prestigi d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pregunto yo, Tarragona, 07/01/2020 - 15:43

Tanto uniforme, tanta condecoración, tanta solemnidad y total para qué ? Yo creo que nos podríamos ahorrar todo lo militar. Total, para lo que sirve.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/01/2020 - 00:19

Es realmente curiosa la situación a la que hemos llegado. El rey da su habitual discurso por estas fechas, acompañado de un más que probable presidente golpista que quiere quitarlo de en medio. Y los del SANCHOE felices de navegar en el mismo barco que los golpistas del Rufián Ciniqueras. Por algo será.

#1 Catanyol, Girona, 06/01/2020 - 21:08

La GC y PN se sienten desamparados por un ministro que los ningunea de forma constante.
Y con el nuevo gobierno que se acerca las FFCCSE seran cada vez más irrelevantes...de igual forma que lo será la Corona.
Menos discursos y más acción.