Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2012. 15:10h.

"El Rei ha tingut relacions sentimentals a Barcelona"

Pilar Eyre, autora de 'La soledad de la Reina': "si vol que continuï la monarquia hauria de deixar pas al Príncep Felip"

"El Rei ha tingut relacions sentimentals a Barcelona"

Pilar Eyre

La periodista i escriptora Pilar Eyre ha afirmat que l'amiga del rei Joan Carles, Corinna zu Sayn-Wittgenstein, "és una de les últimes relacions del Rei" i sobre el seu àmbit sentimental ha afegit que el monarca "ha tingut relacions a Barcelona".

Segons l'escriptora de La soledad de la Reina (Esfera de los Libros), Joan Carles hauria de deixar pas al seu fill. "Si vol que continuï la monarquia hauria de deixar pas al Príncep Felip", ha afirmat en una entrevista a e-notícies.

D'altra banda, Eyre ha descrit la Reina Sofia com "una dona ferida", "molt menyspreada pels seus" i considera que "ha patit molt" perquè "no té ningú en qui recolzar-se". "No crec que el seu marit s'hagi ocupat molt de Sofia", ha afegit.

Pilar Eyre (Barcelona, 1951) va estudiar Filosofia i Lletres i Ciències de la Informació. Ha exercit el periodisme com a columnista, entrevistadora i reportera en diversos diaris i revistes (Hoja del Lunes, Mundo Diario, La Vanguardia, Interviú, El Periódico de Catalunya y El Mundo, entre d'altres), i ha col·laborat també en diverses emissores de ràdio i televisió.

És autora de diversos llibres que fan referència a la Família Reial entre els quals es troben: Dos Borbones en la corte de Franco y Secretos y mentiras de la Familia Real. També ha publicat assaigs, novel·les i biografies.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Almogàver , La Sagrera , 24/04/2012 - 10:20

I dels Rosgtropovich, que hi diu el llibre? O me l'haig de comprar?

#7 ni un ni l'altre!, Barcelona, 24/04/2012 - 09:13

Pilar, no en volen ni un ni l'altre. Un és l'hereu legitim de Franco, l'altre un caprici de l'espermatozou. No s'han guanyat el càrreg per urnes. Tots dos fora. Un presid, de república q si hno ho fa be patadeta al cul i un de nou. El caradelluç i lady botox de reis... un pais de pandereta.

#5 KAStigator, bcn, 23/04/2012 - 19:12

Pues claro que ha tenido relaciones en BCN, siempre ha venido a fornicar aquí porque en Pujolet le protegía silenciando a la prensa a cambio de dinero.
Si es que sois como críos de parvulario...

#5.1 fideli, rdnes, 23/04/2012 - 20:25

diners per què tú puguésis continuar visquent del "cuento"...com ara , no?

#4 pepe, andorra, 23/04/2012 - 18:46

Mas concretamente en Masnou y en casa de Cusi, esa q pasa por delante de la NII. Se sabia pq cuando estaba el rey siempre habia un patrullero de la armada. Y eso consta en los archivos. Y las malas lenguas dicen q la polaca no se cayo sino q la tiraron pq tenia un hijo de juanito. Y así muchas.

#3 LOLA, BARCELONA, 23/04/2012 - 17:36

La monarquia espanyola m'importa 3 bledos, el que no m'importa es que encara al segle XXI catalunya encara sigui una colònia espanyola!!! a veure quan aconseguim la llibertat sense violència!!!

#3.1 pepe, andorra, 23/04/2012 - 18:44

pues a mi me importan tres bledos los ignorantes q hablan de cataluña como si fuese una colonia, q no lo ha sido nunca ni lo es ni lo sera, suficientes pruebas hay para verlo, pero no voy a fastidiar la demagogia de un puñado de malos imitadores de mussolini.

#3.2 fideli, rdnes, 23/04/2012 - 20:17

efectivament, catalunya és una colònia del decadent imperi español. Els españols no podeu deixar de ser imperialistes, com el moros, que és d'on veniu... el problema que tenim tots, els colonitzats i vosaltres els colonitzadors, és que no ho voleu reconéixer, i ho patim tots, fins que...

#3.3 Cesc, Barcelona, 24/04/2012 - 06:53

Mira, aquest que diu aquestes barbaritats i agredeix els catalans amb el que pot (vingui o no al cas) , es diu Pepe... De què em sona un nom així? Del futbol?

#3.4 pepe, andorra, 24/04/2012 - 12:24

Cesc, tu no eres nadie para hablar en nombre de los catalanes, en todo caso habla por ti, y q a un ultra como tu le parezca una barbaridad es algo q me importa un huevo, por cierto tu te llamas francisco y ese nombre me recuerda a un dictador. Ademas de ultra y bárbaro, ignorante y sectario.

#3.5 Jaume Labufes, Despeñaperros, 24/04/2012 - 14:24

I tu a qui representes, PePé, als cambrers d'Andorra (Terol) que s'han vist forçats a exilar-se per no morir-se de gana i que ara es guanyen la vida a base d'insultar el clients i cobra-los 20 cèntims de més pel carajillo?.