"Qualsevol altra persona estaria encara de baixa, però jo he de pencar"

El Rei treu pit

El Rei Joan Carles

El rei ha mantingut una conversa informal poc habitual amb la premsa a bord de l'Airbus de la Força Aèria Espanyola que l'ha traslladat a Moscou en viatge oficial, segons informa el 324.cat. Quan els periodistes li han preguntat pel seu estat de salut després de l'operació de maluc a la qual va ser sotmès després que va caure a Botswana a l'abril, no ha dubtat a contestar: "Qualsevol altra persona estaria encara de baixa, però jo he de pencar".

Fa més de 20 anys que la premsa no viatjava amb el rei en el mateix avió, i el cap de l'Estat s'ha mostrat satisfet amb la presència d'un grup de dotze periodistes. "Ja tenia ganes de poder portar-vos a l'avió", els ha dit, i ha traslladat la responsabilitat de no haver permès que això es fes abans al seu equip de seguretat: "Deien que no hi havia lloc".

Després d'animar els mitjans de comunicació presents que transmetin en les seves cròniques la rapidesa amb què ha reprès la seva activitat després de l'operació de maluc -"això no ho dieu enlloc", s'ha queixat en to amistós- el rei ha compartit les seves impressions sobre aquest viatge de feina a Moscou, centrat a afavorir oportunitats de negoci per a les empreses espanyoles.

Joan Carles ha deixat clar que la solució a la difícil crisi per la qual passa Espanya és "exportar, exportar i exportar" i ha animat les empreses espanyoles a obrir oficines a l'exterior si volen fer negocis i aconseguir contractes, ja que encara que ell pugui donar un cop de mà a l'hora d'aconseguir licitacions, que un país aposti per les companyies espanyoles i no per altres depèn en última instància de les mateixes empreses.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Juana, Zaragoza, 20/07/2012 - 12:09

¿Saca el PITo? No me jodas que esta vez no ha ido a Rusia a cazar osos, sino que se ha ido de putas?

#12 Jordi Príncep, Barcelona, 20/07/2012 - 00:14

Aquest paio patètic ha perdut. si és que l'ha tingut mai, el sentit del ridícul. A Botswana se li va acabar de girar el cervell. Abdicació ja!!!

#11 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 19/07/2012 - 20:52

Balla ami me semble quel Rei , sen RIU dels que tenen que treballar de veritat per arriba a final de mes Se encarda dels Treballadors i les seves familias

#10 Gokuista, Poble Nou (Barcelona), 19/07/2012 - 19:33

Sou una colla d'envejosos. Visca Espanya!

#9 Jordi.cataclock.pim.pam.pum, Premsa de La Sarsuela, 19/07/2012 - 14:22

Maiestàtica, el Jordi.cat de Premsa de La Sarsuela li desitja una pronta recuperació perquè pogui tornar a les seves ocupacions habituals... i matar molts i molts infantas, perdó, rectifico, volia dir elefantas, i els seus ínclits marits, cosins, cunyats i consogres ben aviat.