Publicitat
Societat · 25 de Novembre de 2011. 09:29h.

El Rei "va fer penitència" per Carod i Maragall

La seva biògrafa explica que va quedar "tocat" per la foto amb la corona d'espines i que es desentén d'Urdangarin

El Rei "va fer penitència" per Carod i Maragall

Fotografia amb la Corono d'Espines

La periodista i biògrafa del Rei, Pilar Urbano, en una entrevista a Público, explica que el Rei Joan Carles "va fer penitència després de la foto de Carod i Maragall amb la corona d'espines". "El rei és la seva majestat catòlica, aquest és el seu títol, el gran mestre del Toisón d'Or, i això requereix ser cristià i exercir-ho".

"Al seu confessor i amic, fra Bartolomé Vicens, molt preocupat, tocat, li va dir que havia de fer alguna cosa després de veure allò. 'Un gest requereix un altre gest', li va respondre. I al rei se li va ocórrer, en desgreuge, anar-se'n al Crist de Medinaceli i besar-li el peu", afegeix.

En referència a la polèmica pels 'negocis' de Urdangarin, explica que "fa uns dia, esmorzant o sopant en un restaurant portuguès que hi ha a Madrid, jo no hi era, va comentar: 'Aquests són assumptes d'Iñaki, no meus'. El rei pot estar més o menys afectat, però la institució té el seu sistema de tallafocs per a preservar de qualsevol alteració, perquè allò no enteli al rei".

"Un sistema que tenen totes les institucions per expulsar, drenar, ja sigui un college britànic o la Guàrdia Civil. De tota manera, em molesta molt que els periodistes imposin pena de banqueta contra qui no ha estat ni imputat, ni processat, ni tan sols cridat a declarar", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/11/2011 - 01:03

La imagen de Maragall y Carod haciendo cachondeo con la corona de espinas en público refleja el nivel mental de estos dirigentes políticos. Claro que la del rey besando un pie del Cristo de Medinaceli como desagravio, y que lo cuente su biógrafa, también refleja nivel. No sé si reír o llorar.

#25.1 Pau, BCN, 27/11/2011 - 14:27

Das pena

#24 Ciutadà català, Catalunya, proper estat europeu., 27/11/2011 - 00:27

Ja s'ha dit, la penitència que hem de suportar els ciutadans per mantenir la monarquia espanyola. Tip d'aquesta gentola...

#23 santsenc, Vila de Sants, 26/11/2011 - 19:55

Nosaltres si que fem penitència mantenint tota la família real amb aquesta crisi

#22 QUIM, GIRONA, 26/11/2011 - 08:32

POTSER HAURIA DE FER PENITÈNCIA PER CULPES MÉS GREUS O CALLAR.

#20 Onofre, LA fULLACA(Osona9, 25/11/2011 - 19:25

Jo,pobre ivell pagés,encara faig penitència per haver votat a En Carod!Que Deu em perdoni!

#20.1 Mariona, Rubí, 26/11/2011 - 08:48

Jo encara diria més Onofre. Després d'haver plorat llàgrimes de cocodril en veure la deliciosa escena d'en Carod i en Maragall, em queda la pregunta de si el Rei també haurà fet penitència per totes les "banyes" que la seva pobra dona ha portat des que es varen casar. Molt penós tot plegat!