Publicitat
Societat · 13 de Febrer de 2013. 10:28h.

El restaurant La Camarga anuncia "mesures" contra El Mundo

"Si algú em digués de posar micròfons l'engego a dida"

El restaurant La Camarga anuncia "mesures" contra El Mundo

Imatge del Restaurant La Camarga

La propietària del restaurant La Camarga, Irene Vidal, no descarta demandar ‘El Mundo’, segons ha indicat en declaracions a El món a RAC1. "Al final diran que jo duia el micro al nas, tot això és fals", ha lamentat.

"No sabia res que es podien haver gravat converses. Tenim salons privats precisament perquè una de les qualitats és la discreció", ha indicat, a més d'explicar que "fins i tot ha vingut una empresa de seguretat a rastrejar-nos el restaurant i no han trobat res de micròfons. Ens han fet un certificat”.

"No conec ningú de Método 3. Ni cap detectiu. Ni cap detectiu que tingui les inicials E.V. Si algú em digués de posar micròfons l'engego a dida", ha assegurat. "Nosaltres rebem reserves a diari. Molts dies em vénen polítics. Fins el darrer moment no sé on s'asseuran. Fins al darrer moment no sé on aniran perquè els col·loco just abans d'asseure'ns".

"No sé si haig de prendre accions. Mai no m'havia passat una cosa així. Si El Mundo ens acusa haurem de prendre mesures". "Només ens falta això, que ens posin l'etiqueta que no s'hi pot anar perquè no és segur. D'aquí en mengen 30 famílies", ha recordat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Jaume Valmes, Folgueroles, 13/02/2013 - 11:16

MENU DEL DIA
Amanida de l´hort amb micrófons
Canelons de l´àvia amb antenes de parmesà
Tronc de lluç amb salsa d´espíes

Postre: Bunyols "Putin" amb mistela

#3 Enric, Barcelona, 13/02/2013 - 11:12

Tot el meu suport a aquesta empresària que està patint, presuntament, la poca professionalitat de cerst mitjans que tiren pel dret sense pensar que certs detalls sense contrastar de les seves notícies poden fer molt de mal a tercers.

#2 ccc, bcn, 13/02/2013 - 10:56

he escoltat a la Sra Vidal aquest matí a RAC1, la descripció q feia del servei que prestava als reservats del seus restaurant semblava un anunci de Meublès per a polítics, empresaris i periodistes. Cap ciutadà honrat hauria d'anar a un restaurant amb aquesta clientela, lladres conspirant

#1 Isidre, Valls, 13/02/2013 - 10:47

Contra qui has d'empendre accions legals és contra el PSC, contra José Zaragoza, contra el PP i contra la Camacho, no et fot!.

#1.1 Manel H., Esplugues, 13/02/2013 - 12:02

Dácord però també té culpa el Mundo i el Periodico per fer el joc i citar noms que els hi han filtrat la Sra Camacho i Cía tant alegrement