Publicitat
Societat · 30 de Juny de 2020. 15:07h.

El retorn a l’escola obre una altra esquerda entre Torra i ERC

El president i Pere Aragonès no es posen d’acord en la xifra de nous docents

El retorn a l’escola després de la crisi del covid-19 ha provocat una nova esquerda entre els dos socis de Govern, JxCat i ERC. Mentre el president de la Generalitat, Quim Torra, va anunciar una inversió de 450 milions i fins a 10.000 mestres, el vicepresident Pere Aragonès va parlar de 370 milions i fins a 5.000 docents.

Preguntada en roda de premsa per aquesta qüestió, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que “els 450 milions es corresponen a la xifra total. Que són dels 80 milions destinats al departament d’Ensenyament per fer front a totes les mesures destinades al covid-19 i 370 que són els que es destinaran al nou curs”.

“Aquesta suma fa els 450 milions que el president va comentar”, ha indicat. “Pel que fa al nombre de docents, en aquest moment comença la negociació per tal de veure quants docents caldrà incorporar en el nou curs. El conseller ja va dir que amb molta probabilitat serien més de 5.000. Amb molta probabilitat, tal i com va dir el conseller Bargalló, seran més de 5.200”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jacint, Viladecans, 01/07/2020 - 12:58

y no sean asintomáticas o asintomáticos, pues entonces "en parlem". La teva companyia d'assegurances de mort (parangoneando a compañías telefónicas).
Igual piensan más vale morir soñando que vamos cada día a ítaca sin pensar en el sinsentido de muchos trabajos, aparte de la subsistencia para que así no cunda el desánimo.

#1 Jacint, Viladecans, 01/07/2020 - 12:56

Muchos docentes al ver la inacción publicada por el Departament d'Educació, en que el alumnado no precisará usar mascarillas siendo el recinto cerrado, que tampoco se guardará la distancia, con la porquería de recursos que van a destinar según me cuenta un docente de secundaria que trabaja en Gavá, pues eso, cuando se contagien, que se contagiar