Societat · 15 de Juny de 2020. 13:29h.

"El risc de violència a Catalunya existeix"

Manuel Trallero, periodista i escriptor: "Han de rebaixar la tensió"

"El risc de violència a Catalunya existeix"

Manuel Trallero practicant el seu esport preferit: la boxa

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que "el risc de violència existeix" a causa de "les bosses de frustració" que s'han creat arran del procés i ha alertat que "la crispació anirà en augment". L'autor de la biografia de Jordi Pujol 'Todo era mentira (1930-1962)' que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha manifestat que "aleshores hi havia perill, avui hi ha més perill i demà hi haurà molt més perill de violència. Crec que les tensions van en augment i la crispació va creixent" ha advertit.

"El risc de violència existeix perquè les bosses de frustració que crearà això seran tremendes. Sobretot entre la gent jove, que sempre té més facilitat o propensió a què es deixin portar per aquest tipus d'actituds" ha apuntat.

Trallero ha assenyalat que "cal lluitar i fer un esforç entre tots per rebaixar la tensió" i ha considerat que "el que intenta fer el Govern del senyor Sánchez amb la mesa de negociació és interessant, però no veig que Torra i Puigdemont estiguin per la feina" ha dit.

"Si insisteixen en que ho tornaran a fer no veig possibilitats d'arribar a establir un diàleg. I vull recordar que la història -que no serveix per a res- però per si de cas: que ningú s'oblidi dels famosos pactes de Munic. Es va conversar amb Hitler i poc després hi va haver la guerra" ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Joanet, Bcn, 16/06/2020 - 08:44

Que existeix el risc de violència, diu ? No, home, no, és real !!! Tothom ha vist, no fa pas massa, com van enviar 10.000 policies estimulats amb el crit de "A por ellos" a atonyinar a tort i a dret a gent pacífica de totes les edats que simplement intentava votar.

#2 Pepe, Alacant, 15/06/2020 - 19:08

La frustración es que pasen los años y sigan sin tener empleo, o el que consigan sea empleo basura, ante ese panorama los hay que se agarran a cualquier esperanza por muy absurda que parezca, y no es sólo un problema catalán, ocurre en todo el mundo, y en todo él, el riesgo a estallar violentamente está muy presente.

#1 quin sonat!, bcn, 15/06/2020 - 13:45

Però què diu aquest sonat ???!!!

el 95% de Catalans vota a partits Independentistes o als seus amics

com vol que el 5% s'enfronti al 95%? ja ja ja

#1.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/06/2020 - 14:48

Pren-te les pastilles, nano....

#1.2 illetrat, Amposta, 15/06/2020 - 18:37

Visca el tres per cent Pardals jijijiji