Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2011. 20:52h.

El sector sanitari manté les protestes contra les retallades

Mig miler de persones es manifesten davant el Departament de Salut

El sector sanitari manté les protestes contra les retallades

Una imatge d'un grup de manifestants

Unes cinc-centes persones, entre professionals de la sanitat i usuaris, s'han manifestat pel centre de Barcelona fins finalitzar la seva acció davant el Departament de Salut.

A primera hora de la tarda, tres grups de persones han sortit des dels hospitals de Bellvitge, l'Esperança i Dos de Maig. Mentre efectuaven la marxa, que ha durat unes dues hores i mitja, la Guàrdia Urbana s'ha vist obligada a tancar el trànsit dels carrers.

La convocatòria ha estat realitzada per la Plataforma d'Usuaris i Hospitals de Catalunya, i pel moviment 15-M. Els manifestants s'han queixat del tancament de 46 centres d'atenció continuada des de juny. Una vegada a la seu de Salut, aquestes persones han realitzat una cassolada i han celebrat una assemblea per decidir les línies a seguir els propers dies.

La manifestació que ha sortit des de Dos de Maig estava encapçalada per la pancarta: 'No volem més retallades, retalleu-vos els vostres sous". La Diagonal ha estat tallada durant més d'una hora.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep, Barcelona, 03/09/2011 - 13:38

Dia 1 de setembre CAP de Manso 5ª planta especialistes a les 12,30 hores, ni un sol pacient, no ho dic be, i era jo. Al taulell de recepció ningú. Conclusió. al estiu no estem malalts o i eran tots a protestar

#2 Gerard, Barna, 03/09/2011 - 04:17

N'hi ha prou amb llegir l'article per corroborar que no heu estat al Departament de Salut. I no erem 500 sinó bastants més, de totes les edats i condicions.

#1 observador, bcn, 02/09/2011 - 22:02

No hi ha res a fer. A l'hospital de sant pau volen fer treballar al personal més hores per menys sou i amb molts menys recursos humans. Mentrestant, més de 40 endollats viuen a la "sopaboba" ostentant càrrecs inexplicables, cobrant uns sous abussius. Molta gent pensant i poca treballant, així va