Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2011. 20:52h.

El sector sanitari manté les protestes contra les retallades

Mig miler de persones es manifesten davant el Departament de Salut

Unes cinc-centes persones, entre professionals de la sanitat i usuaris, s'han manifestat pel centre de Barcelona fins finalitzar la seva acció davant el Departament de Salut.

A primera hora de la tarda, tres grups de persones han sortit des dels hospitals de Bellvitge, l'Esperança i Dos de Maig. Mentre efectuaven la marxa, que ha durat unes dues hores i mitja, la Guàrdia Urbana s'ha vist obligada a tancar el trànsit dels carrers.

La convocatòria ha estat realitzada per la Plataforma d'Usuaris i Hospitals de Catalunya, i pel moviment 15-M. Els manifestants s'han queixat del tancament de 46 centres d'atenció continuada des de juny. Una vegada a la seu de Salut, aquestes persones han realitzat una cassolada i han celebrat una assemblea per decidir les línies a seguir els propers dies.

La manifestació que ha sortit des de Dos de Maig estava encapçalada per la pancarta: 'No volem més retallades, retalleu-vos els vostres sous". La Diagonal ha estat tallada durant més d'una hora.

Una imatge d'un grup de manifestants
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep, Barcelona, 03/09/2011 - 13:38

Dia 1 de setembre CAP de Manso 5ª planta especialistes a les 12,30 hores, ni un sol pacient, no ho dic be, i era jo. Al taulell de recepció ningú. Conclusió. al estiu no estem malalts o i eran tots a protestar

#2 Gerard, Barna, 03/09/2011 - 04:17

N'hi ha prou amb llegir l'article per corroborar que no heu estat al Departament de Salut. I no erem 500 sinó bastants més, de totes les edats i condicions.

#1 observador, bcn, 02/09/2011 - 22:02

No hi ha res a fer. A l'hospital de sant pau volen fer treballar al personal més hores per menys sou i amb molts menys recursos humans. Mentrestant, més de 40 endollats viuen a la "sopaboba" ostentant càrrecs inexplicables, cobrant uns sous abussius. Molta gent pensant i poca treballant, així va