Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2010. 20:41h.

El segrestador dels cooperants ja és en llibertat

Omar Saharaui havia estat extradit a Mali

El segrestador dels cooperants ja és en llibertat

Vilalta i Pascual, amb el mediador Mustafà Chafi

El mercenari a qui Al-Qaida del Magrib Islàmic va encarregar el segrest dels cooperants Alícia Gámez, Roque Pascual i Albert Vilalta ja està en llibertat. Les autoritats de Mali han reconegut que Omar Sahrauí ja no es troba a la seu del Servei Nacional de Joventut de Bamako on va ingressar quan va ser extradit des Mauritània.

A més, diversos mitjans de comunicació malians han informat que s'ha pagat també un rescat de cinc milions d'euros pels cooperants, tot i que els mediadors de Burkina Faso que van facilitar el seu alliberament han desmentit aquestes informacions.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Barcelona, 25/08/2010 - 00:49

Ho diguí o no ho diguí? Per conèixer detalls d'aquest monumental escàndol, l'única possibilitat és via la premsa espanyola fora de control sociata. Quina vergonya, que no hi hagi ni un puto portal digital que almenys reculli el que ja va sortint.

#3 carracuca, barcelona ESPAÑA, 25/08/2010 - 00:09

que carita tan guapa y feliz pone el moro que se habrá llevado una buena morterada por hacer el papelón de mediador. Y el terrorista de alqaeda otra vez en la calle esperando que vuelva a ir por allí la caravana de vividores de BAS, porque eso han dicho

#2 Silvia, Lleida, 24/08/2010 - 23:45

Que fara Alqueda amb els mil.lions d'euros que han conseguit gracies als ninyatos sociatas?

#1 Onofre, La Fullaca(Osona, 24/08/2010 - 21:14

Jo,pobre i vell pagés, penso que el lloc útil del Director General de Tabasa i Tunels d'el Cadí i del Conseller -Delegat de Gecoinsa no és el de voltar per Mauritània com a cooperants.És car.