Publicitat
Societat · 27 d'Octubre de 2021. 18:15h.

El Síndic de Greuges va fraccionar contractes

La Sindicatura de Comptes detecta "contractacions successives"

El Síndic de Greuges va fraccionar contractes

La Sindicatura de Comptes ha emès l'informe relatiu al Síndic de Greuges, exercici 2019, on detecta fraccionament de contractes, una pràctica irregular en l’Administració pública.

“En la revisió dels contractes menors s'han detectat incidències relacionades amb la contractació separada de prestacions que haurien d'haver estat objecte d'un contracte únic per estar relacionades amb contractacions successives per cobrir necessitats recurrents o previsibles”, explica.

“Aquestes incidències van donar com a resultat l'elusió dels requisits de publicitat o els relatius als procediments d'adjudicació que hagin correspost. Per aquest motiu, constitueixen un fraccionament indegut del contracte”, afegeix.

L’òrgan fiscalitzador també troba que “les modificacions de crèdit realitzades durant l'exercici 2019 no es van comunicar al Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, cosa que incompleix l'article 51.3 de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya”.

Mentre que “de la gestió de personal se'n desprèn un elevat índex de temporalitat: el 76,1% del personal funcionari del Síndic és interí. L'últim procés de selecció es va fer el 1998”.
 

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#30 "Democràcia", Barcelona, 28/10/2021 - 18:47

En aquest pais i paiset els que se salten les lleis són els que les fan, i la familia, parents, amics i coneguts; les lleis només són pel populacho, i la casta de tutti colori s'amorra al poder com a paparres als gossos fins que per H o per B no els toca més remei que tocar el dos

#29 Sergi Sergio, Barcelona, 28/10/2021 - 14:22

Otro mangante mas para la coleccion, este igualito que la Borras y cia., otro representante mas de la casta patriotica que se dedica a mangonear todo lo que puede, malversar fondos publicos, vivir como un maraja y saquearnos a impuestos.

#28 Martín, Villadecaballos, 28/10/2021 - 12:45

El Síndico de Granujas, menudo pájaro.

#27 pepe, Andorra, 28/10/2021 - 10:19

ahhhh, por eso habeis puesto ayer la noticia del alcalde de Almacellas, para ver q todos somos iguales ante la ley, pero q algunos, como este menda, son mas iguales q otros, de todas formas, Botella, lo hizo, el anterior a Colau en BCN, tambien y es la norma en todas las administraciones q nos saquean a traves de los impuestos.

#26 Yossi , Milano, 28/10/2021 - 09:53

¿Alguien pensaba que el truco de fraccionar contratos se le había ocurrido a la Borras? Son años y años de tradición transmitida.