Publicitat
Societat · 20 d'Agost de 2015. 16:55h.

El Síndic obre una actuació d’ofici sobre els problemes de connexió a la Val d'Aran

Demanarà informació a Telefónica i als Departaments d'Empresa i de Territori i Sostenibilitat

El Síndic obre una actuació d’ofici sobre els problemes de connexió a la Val d'Aran

Una imatge d'arxiu del Síndic de Greuges

El Síndic de Greuges de Catalunya ha obert aquest dijous una actuació d'ofici davant els reiterats problemes de telefonia i de connexió a internet que van tenir lloc el passat dia 18 d'agost.

Aquests problemes van afectar tant la Val d'Aran, que es va quedar sense línies de mòbil, telefonia fixa ni accés a Internet de la companyia Movistar, com el Pont de Suert, on van caure les connexions a la xarxa.

Segons Movistar els afectats van ser uns 2.000 abonats, entre la Val d'Aran i el Pont de Suert, el que representa un nombre considerable de la població de la zona. Es tracta del segon tall massiu que es produeix a la Val d'Aran aquest estiu; l'anterior va tenir lloc el passat mes de juliol.

En tant que amb aquests talls es vulnera del dret a la garantia d'un servei bàsic com és la comunicació, el Síndic demanarà informació sobre el cas a Telefónica, al Departament d'Empresa i Ocupació i al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Igualment, demanarà una reunió amb el director general de Telefónica a Catalunya i s'ofereix a les entitats i institucions de la Val d'Aran per ajudar-los a trobar solucions i evitar que aquests talls es tornin a produir.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Gabriel De Araceli, Badalona, 21/08/2015 - 20:01

jubila't ja, pesat!

#4 ROSA, LLEIDA, 21/08/2015 - 07:31

Ja que diu que es preocupa per tal que tota Catalunya estigui ben conectada, que es preocupi també per les Garrigues, comarca gairebé oblidada. No tenim cobertura, no es veu be la TDT.....a veure si fara alguna cosa. Ah, però som molts pocs habitants així que cap al Vall d'aran que hi va el Rei.

#3 Joan, Sabadell, 20/08/2015 - 19:50

Aquest home cada dia es mira al mirall i diu: vinga som-hi. Increible com algu es pot tenir tant poc respecte a si mateix.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 20/08/2015 - 18:02

I vinga papers
Aixi fa veure que fa alguna cosa. La figura del Sindic de Greuges es una de les mes grans astracanades inventades per la democracia per fer creure als desgraciats pagadors d´impostos que controlen una administracio eficaç, eficient i moderna on la corrupcio esta degudament fiscalitzad

#1 Marcos, Barcelona, 20/08/2015 - 17:31

Cualquier día tengo un gatillazo con una independentista y sale el Ribó de debajo de la cama actuando de oficio contra mí.
Qué eficiencia selectiva, la de este hombre...