Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2015. 15:45h.

El Síndic posa en qüestió els Mossos

Rafael Ribó obre una actuació d'ofici arran de la mort d'un senegalès a Salou

El Síndic posa en qüestió els Mossos

Rafael Ribó, imatge d'arxiu

El Síndic de Greuges de Catalunya ha obert una actuació d'ofici per aclarir amb la Direcció General de la Policia les circumstàncies de la mort del senegalès durant els escorcolls dels Mossos d’Esquadra i que ha generat versions contradictòries.

Segons el Síndic, “l’Administració ha de deixar de mirar cap a una altra banda i afrontar el problema de fons, que és la producció i distribució d’aquests productes il·legals, i no només l’acció policial contra les persones que en fan la comercialització al carrer”.

Per aquest motiu, el síndic Rafael Ribó ha anunciat que “analitzarà l'abast de la indústria il·legal dels top manta a Catalunya i les mesures que caldria dur a terme per combatre aquesta problemàtica”.

“El Síndic de Greuges també ha demanat informació sobre l'actuació policial durant els aldarulls posteriors", i sobre la decisió "qüestionada de paralitzar el servei de rodalies de Renfe", ha confirmat l’organització liderada per Ribó a través d’una nota de premsa.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Margarita Casas, Calella de Mar, 13/08/2015 - 08:40

Ribó a vegades valdría més que callessis. Dedica´t a cobrar aquest sou que et regalem cada mes i continua com fins arà, sient un fracassat polític com sempre has sigut. Aquests temes sobrepasen a la teva capacitat intel.lectual.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 12/08/2015 - 20:52

Es com el bombero torero i la banda del empastre.
No serveix de res, al igual que la esperpentica Oficina Antifrau, mes que per tapar els escandols del sindicat del crim convergent tant aficionat a les grandilocuents sigles i estructures administratives com aquestes dues i a preu de Lamborghini.

#7 Sisplau vull que m'ho expliquin, Bcn, 12/08/2015 - 18:59

Que algú em confirmi si aquest tio es pagat pels senegalesos, com sembla cada cop que hi ha algún m,erder.

#6 Pepet, Bcn, 12/08/2015 - 18:44

I aquest senyor, lider historic del PSUC, quan plega?

#6.1 Lluis, La Pobla de Masfumet, 13/08/2015 - 11:11

Mai !!! fora de la política no són rés.

#5 Lluis, Lleida, 12/08/2015 - 18:00

Aquest home ja (chochea)