Publicitat
Societat · 20 de Maig de 2020. 20:25h.

El sindicat que va donar suport a l'1-O demana la dimissió de Bargalló

USTEC-STES critica que el conseller segueix “fil per randa” la desescalada del Govern espanyol

El sindicat que va donar suport a l'1-O demana la dimissió de Bargalló

Ramon Font, el segon per l'esquerra, en l'acte de lliurament de les claus de les escoles a Puigdemont per l'1-O

El sindicat USTEC-STES ha demanat aquest dimecres la dimissió del conseller d'Educació, Josep Bargalló, perquè no fa una “política pròpia” de desescalada de les escoles, sinó que segueix el pla proposat pel Ministeri d'Educació.

“Sorprenentment, quan s'havia sentit que tenia les competències intactes, està fent fil per randa el que li havia proposat la ministra Celaá”, ha criticat el portaveu del sindicat, Ramon Font, aquest dimecres en declaracions a TV3.

Font ha lamentat que Bargalló “s'ha rentat les mans i no ha assumit les seves competències per fer una política pròpia”. “També se les ha rentat cap a baix perquè ha traspassat, en virtut de l'autonomia de centres, la responsabilitat a les direccions”, ha assenyalat.

El portaveu d'USTEC-STES ha sentenciat que “quan un governant es renta les mans, el millor que pot fer és dimitir”. També ha denunciat la manca d'equips de protecció perquè “ens posa una mascareta quirúrgica i a l'alumnat sense mascareta. Això no són equips de protecció”. Font ha conclòs demanant als directors dels centres que “no obrin” i recomnant als pares “no portin l'alumnat”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat