Societat · 8 de Novembre de 2017. 08:22h.

El sobiranisme atura el país

Amb el tall de carreteres i vies ferroviàries

El sobiranisme atura el país

Tallen la Gran Via amb tanques

Membres de diferents Comitès de Defensa de la República (CDR), a primera hora d'aquest dimecres, han tallat més de 30 carreteres del país; per demanar "l'alliberament dels consellers presos i dels Jordis, contra la repressió, per defensar la República i per la llibertat dels presos polítics".

L'entrada i sortia de Barcelona per la Gran Via nord ha quedat bloquejada amb tanques de l'Ajuntament de Barcelona; al crit "llibertat presos polítics", "vaga, vaga general". Això afectat a la gent que ha volgut ansar o venir del Maresme).

A Barcelona també s'ha tallat vies importants com la Ronda de Dalt i la del Mig, la plaça Cerdà o la Diagonal; entre d'altres. A fora de la capital catalana s'han produït talls a l'AP-7, B-20, C-55, N-340, C-31, C-31, la C-16, la C-58, la C-17, la C-25, la C-32 i l'A2 a diversos punts, també s'han tallat diferents vies dels Ferrocarrils de la Generalitat i de Rodalies Renfe.

vies.jpg

L'acció està coordinada pels diferents CDR d'arreu del país per "demanar l'alliberament dels consellers presos i dels Jordis, contra la repressió, per defensar la República i per la llibertat dels presos polítics".

54 Comentaris

Publicitat
#37 Vlac, Barcelona, 08/11/2017 - 16:30

Algunos ignorantes confunden democracia con MEMOcracia........

#35 Pez Espada, DDT, 08/11/2017 - 14:25

Esto no es una huelga, una huelga es otra cosa. Son puros actos de sabotaje de unos cuantos. De momento los consienten por lo que sea, pero ya veréis que pronto dejan de hacerlo.

#34 Manu Kopenawa, Barcelona Española, 08/11/2017 - 13:55

Es tremendo, me da la impresión que si esto no se corta rápido vamos al desastre. En breve empezaran a crearse las fuerzas antiCDR y la revolución de las sonrisas se va a convertir en la revolución de los llantos y el chirriar de dientes

#33 Ramon, Terrassa, 08/11/2017 - 13:52

Ya está bien! Tendrían que descontarles del sueldo a los Gusiluces de Escuadra las pérdidas a empresas y trabajadores causadas por su inactividad manifiesta...!

#32 Volen fer vaga però ells seguir cobrant subvencions, del Congreso de los Diputados.. eh Tardà i Rufián?, barna, 08/11/2017 - 13:35

Forçar a la gent a la vaga no és legal. La vaga és DRET FONAMENTAL del TREBALLADORS/ES , Si fas vaga, l'empresa et descompte un dia del sou. I si no en vols fer (no has de dir el per què) vas a treballar. Però els subvencionats d'Anc i Omnium, parlamentaris aforats del Congreso, i tota aquesta purria, com cobra igual a final de mes, donen pel sac