Publicitat
Societat · 5 d'Abril de 2014. 13:01h.

El sobiranisme demana "complicitats" als mitjans

L’ANC vol "ocupar espais" en “tantes publicacions, ràdios i televisions com puguem"

El sobiranisme demana "complicitats" als mitjans

Un moment de l'assemblea de l'ANC

El coordinador del secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Manyà, ha manifestat que l’Assemblea vol tenir “presència en els mitjans de comunicació” i “generar complicitats”.

L’objectiu, segons ha explicat a l’assemblea general, és “ocupar espais de diàleg, tertúlies i informació en profunditat en tantes publicacions periòdiques, ràdios i televisions com puguem”.

També han posat en marxa una web i actes arreu de Catalunya perquè “el projecte de país que volem pot arribar a ser un gran procés participatiu que aglutini la il·lusió existent al país i aconseguir una implicació ciutadana transversal”.

“Aquest projecte -ha dit- ofereix al poble català donar-li veu en un moment històric en que imaginar el futur ens ajudarà a crear la realitat” i a animat els membres de l’ANC “a pensar com volem construir aquest Estat”.

El membre del secretariat de l’ANC, Ricard Gené, ha presenta l'informe de gestió de la campanya internacional de l’entitat olem fer sentir la nostra veu al món. “És cert que el món no està en contra nostra, però  tampoc ens espera amb els braços oberts. Perquè el món ens reconegui cal que ens conegui”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#31 Tirant, Bcn, 06/04/2014 - 22:55

Encara més? ...... Però si tenen a la seva disposició i gratis a totes les televisions i ràdios de la Generalitat, dels ajuntaments i les privades subvencionades ... I tota la premsa que s'edita aquí ... Encara més? ... Sense adonarse mostren la poteta totalitària ...

#30 Papaluna, Barcelona, 06/04/2014 - 19:38

Llegiu el Decàleg de Lenin, en el que un dels punts s'advoca per dominar els mitjans de comunicació, quelcom que ja es defen en un document tabú que explica(va) el que està succeint: forçar un discurs coactiu per tal de alienar a la gent cap a un objectiu... la secessió innecessària i deslleial.

#28 BEJOTA, bcn, 06/04/2014 - 19:03

Fractura social a causa del pla rupturista de Mas
Ni són 'chonis', ni són independentistes
Les dades de les enquestes desmenteixen el suposat caràcter transversal del projecte independentista promogut per Artur Mas, al contrari del que assegurava aquest divendres l'expresident autonòmic Jordi Pujol.

#25 Julio, Barcelona, 06/04/2014 - 13:40

Más todavía ¡¡¡....no les va quedar dinero para tanta subvención,...to tienen todo comprado... solo les queda la hoja dominical...o resucitar radio Moscú....Cada uno hace lo que sabe si a esa Sra. le tienen comprada su voluntad,...pues piensa que el camino es comprar voluntades...poderoso caballero

#24 Kropotkin, Vic, 06/04/2014 - 11:58

TV3 o RAC1 (siempre con españolistas) no son plurales. Para ver la pluralidad q anhelamos, mirad las TV españolas donde hay cero independentistas...bueno, os dejo, q sale el Cañas en Intereconomía arremetiendo contra la corrupción (contra la de todos menos la suya...jua, jua)