Publicitat
Societat · 4 de Juliol de 2018. 11:37h.

El sobiranisme instal·la ara creus grogues al mar

A cinquanta metres de la platja de Canet de Mar

Independentistes han instal·lat quatre creus grogues -amb estelades i pancartes a favor de la llibertat dels presos- dins del mar, a uns cinquanta metres de la platja de Canet de Mar, just davant de l'estàtua de Neptú.

L'acció es produeix després que el passat 21 de maig es produís un enfrontament entre sobiranistes i unionistes a la platja del municipi del Maresme, que va acabar amb una trentena de persones identificades per la policia i cinc ferits lleus.

"Això va dedicat al que van aguantar les hòsties i al pare de l'Oriol, que li van fer mal el dia de les creus. A veure si ara tenen collons de vindre a arrencar-les aquestes", diu una persona des del mar en un vídeo que s'ha fet viral a Twitter.

Hores més tard d'aquesta plantada, segons informa Ràdio Canet, un home es va apropar a les creus i hi va penjar una bandera espanyola. La informació, que  va acompanyada de fotografies, afegeix que la bandera ja ha desaparegut.

El president del PP a Canet de Mar, Albert Martínez, ha mostrat la seva "repulsa a la contaminació groga del mar". En aquest sentit, ha informat que "estudiaran si emprenen accions legals i ha anunciat que "demanarem si tenen l'estudi d'impacte ambiental".

Creus grogues al mar (Foto: Twitter)
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#29 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 05/07/2018 - 13:53

Jo la veritat, aquest cop no les trauria. Em limitaria a transformar-les en el que són: espantaocells. Només cal posar-hi a sobre una bola de suro amb la foto de cadascun dels presos i vestir-les amb una samarreta de ratlles negres i blanques i au!

#28 Albert, BCN, 04/07/2018 - 22:17

Otra idea ridicula de las mentes privilegiadas indepes, es lo que tiene tener unos genes superiores. jojojo

#27 pepe, andorra, 04/07/2018 - 19:43

por una España de todos, la escuela en español....

#26 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/07/2018 - 17:49

De mentres, a Tabarnia ens estimen més continuar treballant....

#25 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/07/2018 - 16:25

Cruces carlistas de la secta amarilla. Para completar la escena podrían lanzar al agua al racistorra, como muñeco hinchable que es seguro que flota.

#25.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/07/2018 - 17:50

Torra és un carcelero, tiene presos "políticos" en sus cárceles!!!!