Publicitat
Societat · 5 de Novembre de 2013. 18:54h.

El Suprem tomba l'absolució del doctor Morín

El màxim tribunal ordena repetir el judici

El Suprem tomba l'absolució del doctor Morín

El doctor Morín, durant el judici, en una foto d'arxiu

El Tribunal Suprem ha tombat l'absolució del doctor Carlos Morín i ha ordenat que es torni a fer un altre judici. Morín va ser absolt d'haver practicar presumptament avortaments il·legals.

En la seva interlocutòria, el Suprem ha desautoritzat la sentència de l'Audiència Nacional. La decisió ha estat presa per quatre vots a favor, mentre que un cinquè magistrat ha presentat un vot particular de caràcter concurrent.

La fiscalia i les acusacions particulars van demanar, durant el judici, més de 300 anys de presó per a Morín. En la seva sentència, l'Audiència de Barcelona va estimar que els avortaments es van realitzar amb el consentiment i sota la petició expressa de les dones embarassades, i en el cas de les menors, dels seus representants legals.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Torosentado, Barcelona, 06/11/2013 - 16:53

Yo me pregunto: ¿ Que es peor, que maten al que va a nacer o que se lo den a otra familia recién nacido?. O no tengo derecho a preguntarme nada? Porque he oído mucho ruido sobre los bebés robados pero nada por los que van a nacer matados... Y no quiero justificar que robar niños sea ético....