Publicitat
Societat · 23 de Desembre de 2020. 17:06h.

El tancament indigna comarques indepes

La Cerdanya i el Ripollès, en peu de guerra

El tancament indigna comarques indepes

Jordi Munell

La Cerdanya i el Ripollès, dues comarques tradicionalment independentistes, han mostrat el seu malestar pel confinament decretat ahir per Govern. El sector del turisme i ciutadans han posat el crit al cel.

També l’alcalde de Ripoll i diputat de JxCat, Jordi Munell, ha criticat la decisió del Govern en considerar-la “massa contundent” i dràstica”. Munell ha exigit que els veïns de la comarca siguin els primers en vacunar-se com a compensació.

La presidenta del Consell Comarcal de la Cerdanya, Roser Bombardó (ERC), en declaracions recollides per TV3, ha reclamat a l’Executiu “mesures paliatives” per compensar les pèrdues econòmiques. També ha assegurat que des del Govern li han promès aquestes ajudes.

Restauradors lamenten també que hauran de tancar i acollir-se de nou a l’Erte, mentre que comerciants adverteixen que a les botigues “no entra ningú”, atès que la clientela acostuma a ser de Barcelona i Àrea Metropolitana.

El president de l’Associació d’Hosteleria Ripollès, Fran Barroso, ha considerat “un escàndol” el tancament i ha recordat que aquest s’ha fet “sense previ avís i sense consultar el sector”. “Necessitem ajudes”, ha reclamat.

El líder parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha lamentat que “ningú entén que ho hagin fet tan malament perquè econòmicament és ruïnós i sanitàriament no té sentit”. També ha afegit que “la improvisació, les bandades i la negligència de el Govern poden derivar en reclamacions judicials amb indemnitzacions milionàries que podríem acabar pagant tots els catalans”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 24/12/2020 - 11:25

Da igual. Ahora se quejan, pero cuando se acerquen las elecciones les regarán con miles de € para asegurarse de nuevo los votos y todo olvidado.

#11 Oriol C., Mataró, 24/12/2020 - 09:35

que se j. los tractorios. Viven de los impuestos de Barcelona y encima se quejan. Vividors!

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/12/2020 - 00:02

Desearos a todos los foreros que escribís por aquí, independientemente de vuestro universo mental, a todos sin excepción, una muy
¡¡¡FELIZ NAVIDAD!!!
Y si es posible, en compañía de vuestros seres queridos.

#9 Jvcs, Barcelona, 23/12/2020 - 23:43

Si eso pasara munell deberia ser denunciado , todos somos iguales con la vacunas.
Asqueroso y repugnante ...

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/12/2020 - 22:19

Ajo y agua, pijotractorianos.