Publicitat
Societat · 2 de Juny de 2016. 15:18h.

El ‘think tank’ del progressisme

La UPEC se celebrarà els propers 29, 30 i 1 de juliol

El ‘think tank’ del progressisme

El dirigent d'EUiA David Companyon i el periodista Sergi Picazo, en el dinar de presentació

La Universitat Progressista de Catalunya (UPEC) se celebrarà els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol a la Sala de Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona). La UPEC, segons els organitzadors, vol ser “un fòrum de reflexió i de generació de propostes que reflecteixi totes les sensibilitats progressistes del país”.

La iniciativa pretén contribuir a la cultura d'esquerres que defensi “la justícia social, la laïcitat i el republicanisme” i compta amb el suport de “fundacions i joventuts de partits d'esquerres catalans, sindicats i d'un gran nombre d'associacions i moviments socials”.

Entre d'altres comptarà amb la participació de l'historiador Josep Fontana; l'alcaldessa Ada Colau, el secretari general de CCCOO i de UGT Joan Carles Gallego; Camil Ros; l'alcaldessa de Badalona Dolors Sabater,; el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; Borja de Riquer, Montserrat Duch, Javier Pérez Royo, el catedrátic Vicenç Navarro; primer secretari del PSC Miquel Iceta; la diputada de la CUP Anna Gabriel, Daniel Raventós, entre d’altres. L’edició d’enguany porta per títol “Entre les places i els palaus”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pepon , Bcn , 03/06/2016 - 00:58

El progresismo está pasado de moda. Ya solo es una palabra. Una palabra hueca que nada dice.
Lo que sí dice es la foto...

#2 si no ho dic, rebento, Malapell, 02/06/2016 - 16:59

ostres!! juraria que el que mira la càmera, amb camisa clara, porta 40 anys mínim acumulant triennis (sense haver guanyat mai cap plaça de funcionari), ja sigui en obscures fundacions, com a comissionat de "noséquè", etc.. sempre al sol q més escalfa: sociata, convergent, i sant tornem-hi.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 02/06/2016 - 15:48

Osties el Companyon. Es el Rull de la esquerra.
Aquest home es com els tirants.
Quan semblava que eren coses del pasat alla apareixen de nou com acabats d´inventar i arrasant.
Es fantastic.