Publicitat
Societat · 16 de Juliol de 2009. 08:45h.

"El Tomás és la basílica de les braves”

L’excap de Govern d’Andorra, Marc Forné, lloa la popular tapa

"El Tomás és la basílica de les braves”

Marc Forné, excap de Govern d'Andorra, amb els autors de llibre, Carles Valls i Sergi Fidalgo

L’excap de Govern d’Andorra, Marc Forné, va presidir el acte de presentació del llibre “Les braves del Bar Tomás” (Editorial Printcolor), que es va celebrar ahir a la seu d’aquest popular establiment, a Sarrià. Van assistir unes dues-centes persones que van omplir el local i molts van haver d’esperar al carrer.

Els autors, els periodistes Sergi Fidalgo i Carles Valls van assegurar que “són les millors braves de Catalunya i es mereix una enciclopèdia, no un llibre. Les seves tapes uneixen a gent de dretes i esquerres, pericos i culers, ateus i religiosos”. Forné ha lloat aquesta popular tapa i ha afirmat que el Tomás “és la basílica de les braves”.

Altres assistents van ser el dirigent popular Alberto Fernández Díaz; la regidora del districte, Sara Jaurrieta; l’ex jugadore del RCD Espanyol Rafa Marañón i els periodistes Iu Forn, Manel Lucas i Lluís Canut. Tots ells, excepte Jaurrieta, són entrevistats al llibre.

Els autors han entrevistat al llibre a altres personalitats que es declaren fans d’aquestes patates braves, com el tennista Sergi Bruguera; el secretari tècnic del handbol blaugrana, Enric Masip; el periodista, Albert Balanzà; els diputats Antoni Fernández Teixidó i Assumpció Laïlla, el primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Carles Martí i dos dels últims Caps de Govern d’Andorra, Jaume Bartumeu i Marc Forné.

Entre els clients habituals del local també estan els ducs de Palma de Mallorca, Iñaki Urdangarin i l’Infanta Cristina i la campeona de Wimbledon Conchita Martínez. El pròleg és del periodista Tomás Guasch. Fidalgo i Valls han creat un bloc per recollir les opinions dels fans d’aquest local.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Miquel, Sarrià, 16/07/2009 - 09:51

Llàstima de la calor, allò semblava més una sauna que el Tomàs de sempre.

#1 martí, terrassa, 16/07/2009 - 09:35

diu que uneix pericos i cules, pero la majoria que llegeixo d'entrevistats son de l'apañó.