Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2019. 19:58h.

El top manta ho demana tot

"Papers, feina i habitatge per tothom"

El top manta ho demana tot

Uns dos-cents venedors ambulants del 'top manta' han denunciat el "racisme institucional" de les administracions i han reclamat "papers, feina i habitatge per tothom”. També que s’aboleixi la llei d’estrangeria i ha demanat una “regularització massiva de persones migrants”.

La manifestació que ha transcorregut per part de la Barceloneta, la Via Laietana fins la plaça Sant Jaume, on el consistori tenia la porta tancada. Els manifestants portaven pancartes amb els missatges "la repressió policial no és la solució" i "el problema de la ciutat no són els manters".

La protesta s'ha realitzat després que l'Ajuntament de Barcelona iniciés el passat dilluns un macrooperatiu policial "sine die" contra el top manta amb cent agents dels tres cossos policials. La manifestació ha finalitzat davant el consistori, que tenia les portes tancades.

Durant la marxa els manifestants han cridat "cap persona és il·legal", "perseguiu banquers i no els manters", "sobreviure no és delicte" i "no som delinqüents, volem treballar". La protesta ha estat custodiada en tot moment pels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

whatsapp-image-2019-08-02-at-18.43.08.jpeg

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Sergi Sergio, Barcelona, 04/08/2019 - 14:34

Que me den una paga, que me den un piso, que me den ..., que me den...

#18 Manuel, Barcelona, 04/08/2019 - 11:26

No nos olvidemos del dependiente y de la dependienta que, cobrando un salario mínimo, ve peligrar su trabajo de subsistencia, su inclusión en la seguridad social por la competencia desleal.

#17 Cris, Barcelona , 04/08/2019 - 10:40

Con Colau,la imagen de Barcelona y la seguridad es alarmante. Hay los mismos desahucios, si no más. Y colectivos pidiendo lo que no tenemos ninguno de aquí. Solo ha conseguido que dé miedo pasear por la calle y salir por la noche. Es un despropósito

#16 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 04/08/2019 - 02:58

Top manta y tira de la manta. Make top manta first !!!
Tienen derecho a vivir en las casas de Pujol, Torra, Rahola, Puigdemont, Mas, Junqueras, Tremosa, ..... y los de Tv3% y Cata radio.
Wellcome refugues & Top manta.

#15 Niji, space, 04/08/2019 - 01:13

anda que sí
que los que vienen de forma legal lo tienen difícil ahora para obtener todo los papeles y derechos, e a vosotros todo gratis eh?

anda que

llegado un punto cuesta sentir pena