Publicitat
Societat · 31 de Juliol de 2010. 12:30h.

El torero contraataca

Assegura que la seva dona va ser agredida per militants d'ERC

El torero contraataca

Guillén, en una corrida

El torero Enrique Guillén, que ha estat acusat d'agredir militants d'ERC, assegura en declaracions a La Razón que va entrar en una seu d'Esquerra a l'Eixample, però ni va destrossar l'edifici, ni va colpejar a cap militant, sinó que es va discutir després que dos membres del partit van "agredir" la seva dona.

"Ens coneixem tots de vista perquè gairebé sempre coincidim en un bar, així que, en passar per la porta, li vaig comentar a un parell de militants 'què, ja esteu contents, heu aconseguit el que volíeu?' i vam començar una discussió acalorada ".

Guillen assegura que la seva dona, al baixar al carrer en el seu descans, els va indicar als militants que "ella no aniria amb el cap baix" perquè ERC estigui a favor de prohibir les curses de braus. Va ser llavors quan, segons Guillén, van començar els "improperis i insults" contra la seva dona, que van finalitzar amb un "sacsejades, empentes contra una taula i una caiguda a terra", cop que li ha costat "un blau a l'espatlla".

"Quan em va trucar per dir-me que li havien atacat no vaig dubtar a plantar-me a la seu, sense ànim de revenja, només per dir-los que s'havien passat de la ratlla en colpejar a una dona i que anava a emprendre mesures legals contra ells", assegura, tot i admetre que va donar "una puntada a una taula, per impotència, perquè no deixaven d'incitar i insultar".

Guillén ha interposat una denúncia contra els "autèntics agressors"i lamenta, la "por" amb el que viu la seva dona. "He d'acompanyar-la a la feina matí, tarda i nit. Això no és política, jo no vaig agredir ni vaig atacar a ningú pel toreig, només vaig defensar l'honor de la meva dona".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 ANTON, san jose, 03/08/2010 - 03:42

Bien hecho maeztro, yo hice lo mismo.........un dia choque con una farola y la denuncie por estar alli ya que si no hubiera estado no habria tenido el accidente, jejejejeje, solo te falta denunciar al toro el dia que te cornee,

#30 debunkerr, barcelona, 02/08/2010 - 13:37

En menéame piden casi la pena de muerte a este hombre.

http://www.meneame.net/story/torero-enrique-guillen-ataca-sede-erc-cat/best-comments.

En meneame es usual costumbre de juzgar sin escuchar a ambas partes, y de callar la voz a quien duda o discrepa.

#29 damage, Reus, 02/08/2010 - 00:03

Los que defienden los toros, dicen que se trata de CULTURA ESPAÑOLA, y no conozco ningún torero con el bachillerato, apenas sabén hablar, si eso es cultura, yo alucino.

#28 adriano, santa coloma de gramanet, 01/08/2010 - 10:31

Es la forma de actuar de estos ?Angelitos? te insultan, te amenazan, te provocan y si te rebotas y les contestas te denuncian por agresión.

#27 Terraxa, Terrassa, 01/08/2010 - 09:31

Si no presenta denúncia és, senzillament, per què MENTEIX. (O ves a saber si és ell qui li pega a la dona)