Publicitat
Societat · 27 de Juliol de 2021. 12:42h.

El Tribunal de Comptes li passa el mort a l'Advocacia de l'Estat

Demana un informe sobre la "suficiència i legalitat" dels avals

El Tribunal de Comptes li passa el mort a l'Advocacia de l'Estat

El Tribunal de Comptes dubta sobre la "suficiència i legalitat" dels avals de l'Institut Català de Finances als exalts càrrecs del Govern i ha demanat un informe a l'Advocacia de l'Estat. L'organisme vol conèixer si la Generalitat pot assumir la garantia sobre les responsabilitats comptables dels exalts càrrecs quan és l'"administració autonòmica perjudicada".

Aquesta decisió suposa, d'una banda, endarrerir la seva decisió després i, de l'altra, obliga a l'Advocacia de l'Estat, dependent del Govern espanyol, a pronunciar-se sobre aquests. L'organisme fiscalitzador demana "essencialment sobre si poden o no emparar possibles responsabilitats comptables per dol o culpa greu, que assumeixen directament la mateixa Administració autonòmica perjudicada", en referència a la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 27/07/2021 - 19:05

(El Tribunal de Cuentas le pasa el muerto a la Abogacía del Estado y pide un informe sobre la "suficiencia y legalidad" de los avales)
¿Todavía estamos así? Hace varias semanas que se sabia todo esto y no lo habían previsto. Pero vaya dejadez, ahora pillaran a todos de vacaciones. Ay señor señor, que poca iniciativa.

#12 Flanagan , Tabarnia City, 27/07/2021 - 16:49

Mira que bien lo están cocinando,a fuego lento.Tiene pinta que casi todos los de este foro ganamos la porra.

#10 Carlos Gomez, amigo de el sebolla, 27/07/2021 - 15:13

Que Dios se lo pague coño, que ellos siempre han hecho muy buenas migas con el

Si incluso tienen un prior blasonado, con plaza y capilla propia en plantilla y hasta dos monjas a tiempo parcial esperando que corra el escalafon y pillar cacho. Y no hay domingo que no le televisen la Santa Misa

Pocos va a encontrar el Altisimo como ellos.

#9 Carme, Barcelona, 27/07/2021 - 14:56

Anem bé si el tribunal de comptes ho deriva a l'advocacia de l'estat el sr Pedro Sánchez farà que mirin cap a l'altre costat, és a dir ho acabarem pagant tots els catalans i també els espanyols,i encara espera sr Sánchez que el tornin a votar,per favor que farts n'estem de tots vostès.

#8 Marcial Heredia, el circo de la tele, 27/07/2021 - 14:39

Tranquilos, Pedrito lo pondrá de su bolsillo.