Publicitat
Societat · 19 d'Agost de 2021. 13:04h.

El TSJC tomba el toc de queda de la Generalitat

Només avala confinament nocturn en 19 dels 148 municipis

El TSJC tomba el toc de queda de la Generalitat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tirat enrere el toc de queda -proposat per la Generalitat- i només ha avalat el confinament nocturn en 19 dels 148 municipis on la Generalitat el volia aplicar.

El Govern volia que el toc de queda s' apliqués a tots els municipis que superaven una incidència acumulada a 7 dies (IA7) de 125 casos de coronavirus per cada 100.000 habitants, i als que quedaven envoltats per poblacions que la superaven. La Fiscalia ja s'havia pronunciat a favor de mantenir només el toc de queda als municipis amb una incidència de 400 casos positius.

Barcelona és una de les ciutats que ha quedat fora de la restricció per frenar el covid-19. Només 19 poblacions es veuran afectades pel confinament nocturn entre la una i les sis de la matinada. Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d'Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí són els municipis afectats, segons ha comunicat el tribunal.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Fart, Tiana tmen, 19/08/2021 - 21:11

Aqui els jutgess equivoquen. Pero es el que passa quan et creus Deu i el que tens es una gestoria...

#2 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, TORNARAN LOS BOTELLONES , 19/08/2021 - 20:23

A MI ME IMPORTA Bien poco EL TOC DE QUEDA .Yo por la noche no salgo los que salen ja su faran .EL TOC DE QUEDA .No soluciona res SOLUCIONARIA MES .Que TOTS I TOTES PORTESIN ENCARA OBLIGATORIAMENTE LA MASCARETA POR LA CALLE . Aqui la cago EL GOVERN ESPANYOL DE PEDRO SANCHES . Al quitarla no ser obligatoria ESTO SI CONTAGIA Y MUCHO .

#2.1 JM, Barcelona, 20/08/2021 - 10:51

Si vas solo por la calle en zonas poco transitadas, llevar la mascarilla o no no hace nada. Los que hacen footing o van en bici no la llevan nunca. Lo que se debe ir es contra los botellones (que ya están prohibidos por norma municipal, no hace falta aplicar toque de queda para eso!) y reuniones sin distancia

#1 JM, Barcelona, 19/08/2021 - 13:59

Me parece perfecto. La Degeneralidad fijó el criterio de contagios por 100k habitantes a 250. Y esta semana decide rebajarlo a 125 "porque sí". Si esta medida detuviera los botellones y las fiestas ilegales sin medidas de seguridad estaría a favor, pero todos hemos visto que no es así. Por lo tanto, libertad para pasear aunque sea.