Publicitat
Societat · 29 de Juny de 2022. 21:37h.

El TSJC tomba les eleccions de la Cambra

Considera que el decret signat per Àngels Chacón no va ser “transparent”

El TSJC tomba les eleccions de la Cambra

El TSJC ha confirmat la nul·litat de les darreres eleccions celebrades a la Cambra de Comerç de Barcelona. En aquestes eleccions es va imposar la candidatura impulsada per l'ANC i encapçalada per l'actual diputat de Junts, Joan Canadell.

El tribunal ha decidit no admetre a tràmit el recurs que la Generalitat va interposar contra una sentència anterior del TSJC que anul·lava el decret del 2018 sobre el règim electoral de les cambres de comerç catalanes. Aquest decret va ser signat el 2018 per l'exconsellera d'Empresa, Àngels Chacón.

El TSJC assenyala que la convocatòria d'eleccions no va ser “transparent” i va ometre el tràmit de la participació ciutadana amb el vot electrònic. El tribunal obliga el Govern a pagar els costos del procés i a publicar al DOGC l'anul·lació del decret electoral.

La justícia ha decidit estimar així les queixes plantejades per l’empresa Staff Pavillon SL, que va denunciar el procés electoral. "Staff Pavillon considera que l'únic acord que en aquests moments s'hauria de prendre és la dissolució de les Cambres i la convocatòria immediata de noves eleccions perquè, si no, poden incórrer en greus responsabilitats, fins i tot penals", adverteix aquesta companyia.

Aquesta interlocutòria arriba en la prèvia d'un ple convocat per la Cambra, on s'espera aprovar una declaració de suport al Consell per la República i treure la corona borbònica de l'escut de la institució.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Flanagan , Tabarnia City, 30/06/2022 - 18:23

Aplausos para esta empresa que no se deja mangonear por los que se creen los amos del cortijo. Tienen trabajo, hay que quitar la corona del escudo de la institución y que rule algo para el consell del vivales, se les acaba el rollo ya.

#2 Sergi, Bcn, 29/06/2022 - 23:48

En la cambra huele a república...bananera

#1 Ateo, Tarragona (Tabarnia), 29/06/2022 - 22:18

Resumiendo, ganaron haciendo trampas. ¿Os sorprende? A mí no.