Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2011. 16:33h.

El vent supera els 131 km/h al Pirineu i les Terres de l'Ebre

Protecció Civil manté activada l'alerta

El vent ha superat els 131 km/h en alguns punts del Pirineu i de les Terres de l'Ebre aquest dimarts. El fenomen tendirà a afluixar al llarg d'aquesta tarda, tot i que encara bufarà amb alguns cops forts als dos extrems del país i Protecció Civil manté activada l'alerta.

Malgrat tot, el Servei Català de Trànsit ha aixecat la restricció de pas de vehicles de 3a categoria a l’AP7, i Renfe ha informat que ja no hi ha limitacions de velocitat. Renfe ha informat que ja no hi ha limitació de velocitat en cap dels trens, tant dels que circulen pel sud com pel nord de Catalunya.

Entre la nit de dilluns i el matí d’avui dimarts s’han enregistrat ratxes fortes de vent a molts punts de Catalunya, tot i que les més destacades s’han produït a punts típicament ventosos, les Terres de l’Ebre, la Costa Daurada, l’Alt Empordà i les zones més elevades del Pirineu, Prepirineu i Montseny. El vent ha bufat de component nord i oest.
 
Al Santuari de Queralt (Berguedà) s'ha arribat als 131 km/h; al Perelló (Baix Ebre) a 129; a Portbou (Alt Empordà) a 128; a Espot (Pallars Sobirà) i Amposta (Montsià) a 127; a Mas de Barberans (Montsià) a 122; i a Puig Sesolles (Vallès Oriental) a 102.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat