Publicitat
Societat · 14 d'Agost de 2020. 13:42h.

El virus empitjora

Sanitat prohibeix botellades i tanca discoteques

El virus empitjora

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat onze mesures en salut pública que el govern ha decidit aplicar "en benefici de totes les comunitats autònomes i consensuades amb totes".

Es tanquen les sales i discoteques d'oci nocturn de tot el territori espanyol; en l'àmbit de la restauració, ha recordat que s'han de complir les distàncies mínimes entre taules i a les barres, i, ara els obliga a tancar a la una de la matinada i estarà prohibit acceptar clients més enllà de la mitjanit.

També s'ha prohibit les botellades i ha deixat clar que les administracions han de vetllar pel seu compliment. Tampoc es podrà fumar a la via pública "quan no es pugui respectar la distància mínima dels dos metres".

Illa també ha anunciat que es limiten les visites a les residències "a una persona per resident amb durada d'una hora". A més, el Govern espanyol ha recomanat limitar la vida social al grup de convivència i "no fer reunions de més de 10 persones".

Salvador Illa ha destacat que "les mesures adoptades aquest divendres i aprovades per unanimitat són un mínim" i ha assenyalat que "les comunitats autònomes poden endurir-les en els seus territoris". El titular de la cartera de Sanitat ha demanat "disciplina" als joves perquè "no ens podem permetre una altra cosa fins que tinguem una vacuna".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Osti tu!, Girona, 15/08/2020 - 18:47

No es pot negar que el virus ha estat un bon negoci, que el govern compri mascaretes per milions a un preu triplicat sobre el del mercat ha de ser un "busines" de colló de mico. Alló del 3 per cent nostrat ( o molt més en aquest cas) deu haver creat escola.

#8 Freedom for Tabarnia, Tabarnia city, 14/08/2020 - 20:48

Y por cierto, no siento la más mínima lastima por los empresarios del ocio nocturno. Entre hacer caja o proteger la salud pública, una buena parte a eligió la caja... Ahora se quedarán sin caja y con la salud pública comprometida por su culpa ( a los que toleraron el incivismo en sus locales solo les deseo la ruina y tres semanas en la UCI)

#7 Freedom for Tabarnia, Tabarnia city, 14/08/2020 - 20:43

Visto que el pueblo soberano lleva semanas demostrando que salvo honrosas excepciones, es deficiente menta (la peña van sin mascarilla, no respeta distanciasl, monta botellones...). Solo se me ocurren dos opciones: Volver a confinar hasta que haya vacunas (ruina total y absoluta) o multar( pero multar a lo bestia sin piedad, que aprenda a palos)

#6 EduardR, Bcn, 14/08/2020 - 20:33

Sembla que fan aquestes mesures entre tots per el.desastre de . gestió i no voler pagar el cost electoral de la prohibició... D'aquesta manera es dilueix la responsabilitat.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/08/2020 - 17:26

El ministrIlla y Don Simón, verdaderos Pepe Gotera y Otilio de la pandemia.