Publicitat
Societat · 4 d'Octubre de 2012. 19:37h.

El visionari de l'independentisme

Un sobiranista ja augurava a mitja tarda que "l'entesa serà molt complicada"

El visionari de l'independentisme

Enric Sáez, davant la seu del CIEMEN

Un simpatitzant que ha volgut donar suport a la cimera de partits independentistes d'aquest dijous ha pronosticat que l’entesa entre els implicats serà “molt complicada”.

“Espero que es puguin posar d’acord. Excepte PSC i CiU que tenen els seus propis interessos la resta espero que es posin d’acord”, ha dit Enric Sáez, per a qui una entesa entre els grups “serviria moltíssim”.

Sáez, que s’ha plantat amb una estelada davant la seu del CIEMEN al carrer de Rocafort de Barcelona, ha pronosticat un 60% dels sufragis per a CiU i un 40% per a la hipotètica coalició independentista en els comicis del 25-N.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 06/10/2012 - 10:51

Cuando ni siquiera en una ocasion como esta son capaces de aparcar sus ambiciones personales en beneficio del supuesto "bien comun" igual tampoco la secesion es tan "bien comun" y si medro personal... Pero no, eso es impensable....a que si?

#7 Mireia , Tarragona, 05/10/2012 - 12:31

No cal ser "visionari" per saber com acabaria. El que es incomprensible es com ERC a caigut a la trampa perpetrat per SI. Tot.hom sabia que aquest guió estava escrit per López Tena i Bertran. Crec que ERC ara ja no anirà mai mes amb un lliri a la ma. Desitjo un gran resultat per ERC.

#6 David, L'Hospitalet, 05/10/2012 - 10:00

Tant criticar a la CUP i són els unics coherents, espero que es presentin el 25-N, jo els votaré, jo abans votava ERC però tant Esquerra, SI,Rcat i DC només lluiten per les cadires que volen ocupar.

#5 Francesc, Badalona, 05/10/2012 - 08:35

A ERc, Rcat, DC i SI la història els posarà al seu lloc. Ens heu decebut molt. Si per fer una coalició per unes eleccions on només es beneficia el pais sou incapaços de posar-vos d'acord, no em vull ni imaginar com us posareu el dia que us hagueu de repartir les cadires en una Catalunya independent

#4 fllambri, BCN, 04/10/2012 - 23:19

Això és un desastre. Aquesta gentusa no ha sabut estar a les alçades del moment, realment és una pena. Amb gent així mai tindrem la independencia.